Szegedi Arcok

A 2022-es Legszegedibb Sportoló díjas Pádár Niki is izgatottan várja, ki lesz a kategória nyertese idén, sőt azt is elárulta, ő kinek szurkol

Nyakig benne vagyunk az őszben, közeleg az év vége, s ezzel együtt immár második alkalommal elstartolt a tavaly oly nagy népszerűségnek örvendő Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk. Elsőként a Legszegedibb Sportolókra adhatjátok le a szavazataitokat. Ez az a kategória, amit 2022-ben toronymagasan 7.400 vokssal a HAÁSZ SZUE 17 éves reménysége Pádár Niki nyert meg. Szűk egy év elteltével a közönségszavazásról, s 2023 eredményeiről a szegedi úszólánnyal beszélgettünk, aki azt is elárulta, kinek szurkol az idei szavazáson a sportolók kategóriájában.

A Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediek ’23

NIKI FANTASZTIKUS ÉVET ZÁR

Igaz, még nincs vége az évnek, de büszkén mondhatjuk, 2023 Pádár Niki éve, a fiatal úszó ahol csak medencébe ugrott győztesként állhatott fel a dobogóra. Megmérettette magát az ifjúsági Európai Bajnokságon, a felnőtt világbajnokságon Fukuokában, ahol leúszott mindenkit a szegedi lány. Sikerült a világbajnokságon óriási egyéni csúccsal középdöntőbe jutnia, s mindössze hatszázad választotta el a döntőtől. Ezzel sikerült magát kvalifikálnia a 2024-es párizsi olimpiára, így Niki méltán lehet elégedett az idei eredményeivel.

2024 IGAZÁN PROGRAMDÚS LESZ NIKI SZÁMÁRA

Niki azt is elárulta, a fő verseny jövőre természetesen az olimpia lesz, de ezen kívül is programdús időszak elé néz: medencébe ugrik a felnőtt Európa Bajnokságon, a felnőtt világbajnokságon Dohában, februárban, de megméretteti magát az ifjúsági Európa Bajnokságon is jövőre, ugyanúgy, ahogy az országos bajnokságokon is.

“EGYELŐRE MINDEN ÚGY SIKERÜL, AHOGY ELTERVEZTEM”

“Nagyjából egy hónapja tart a felkészülés és nagyon jól mennek az edzések. Nagyon motiváltnak érzem magam, egyelőre minden úgy sikerül, ahogy elterveztem” – árulta el Niki. Hozzátette, nagy célkitűzésekkel vág neki az olimpiának is, szeretne egyéni csúcsot úszni és bekerülni a döntőbe a világméretű megmérettetésen is. Így egy biztos, az év vége nem a pihenésről fog szólni Niki életében, hiszen gőzerővel készül az előtte álló kihívásokra. Mint mondta, talán karácsonykor lesz egy három-négy nap pihenője, viszont most nem is ennek van itt az ideje, minél többet szeretne edzeni az elkövetkező időszakban.

A LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓ CÍM HATALMAS MEGTISZTELTETÉS VOLT SZÁMOMRA

Niki abba is beavatott bennünket, tavaly nagyon meglepődött, hogy mennyien szavaztak rá, s, hogy a voksok alapján ő lett 2022-ben a Legszegedibb Sportoló. “Nagyon örültem neki, hogy ennyien rám szavaztak és mindenkinek köszönöm, hogy engem választott. Ez egy hatalmas megtiszteltetés volt számomra. Ez is egy plusz löketet ad számomra, hiszen azért elég nehéz mindennap ennyit edzeni, de szerencsére megvan, hogy miért csinálom, s nagyon örülök, hogy ennyien támogatnak engem” – mondta el Pádár Niki, aki arra buzdítja a szegedieket, minél többen szavazzanak, a versenyzőknek sok szerencsét kívánt, hiszen már az is megtiszteltetés, hogy a szegediek jelölték őket. Ő maga is izgatottan várja, hogy mi lesz az eredmény. Sőt, Niki azt is megsúgta nekünk, az idei szavazáson kinek szurkol nagyon: mint mondta, Olasz Annára fog voksolni, mert úgy érzi, a szintén szegedi úszó bajnok nagyon sokat letett már az asztalra.

Nemcsak Niki várja izgatottan, hogyan alakul a következő hetekben majd a szavazás, mi is tűkön ülünk, s a vasárnap óta beérkezett voksok alapján úgy tűnik, idén is éles lesz a verseny, hiszen hétfő estig, szűk 24 óra alatt közel 1000 szavazat futott már be a Legszegedibb Sportoló kategóriában. Alábbi cikkünkben láthatod az idei jelölteket és szavazni is tudsz kedvencedre!

SZAVAZZ KEDVENCEDRE, DÖNTSD EL TE, KI LEGYEN 2023-BAN A LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓ

A 12 szegedi büszkeség, akikre egészen december 3-ig várjuk a szavazataitokat:

LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓK 2023 Ended

  • Mario Sostaric
    8% 1.7k / 21.7k
  • Olasz Anna
    15% 3.2k / 21.7k
  • Nagy Péter
    19% 4.1k / 21.7k
  • Bánhidi Bence
    8% 1.7k / 21.7k
  • Suba Róbert
    3% 656 / 21.7k
  • Nádas Bence
    3% 778 / 21.7k
  • Bálint Gabriella
    7% 1.5k / 21.7k
  • Kis Máté
    14% 3.1k / 21.7k
  • Bodó Richárd
    7% 1.5k / 21.7k
  • Magyar Kinga
    5% 1.2k / 21.7k
  • Mocsári Bence
    3% 843 / 21.7k
  • Gajdos Zsolt
    4% 977 / 21.7k

Köszönjük, hogy Nektek hála – nyakkendős uraságok helyett – ismét a szegediek mondhatják meg, hogy kire legyen büszke a Napfény Városa!

A Legszegedibb Szegediek nem jöhetett volna létre a projektet támogató szegedi vállalkozások nélkül, akiknek külön hála a támogatásért: 

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, TISZABUSZ Plusz, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, BioHair Napfény, SZ-PLAST Ablak, Global Fitness, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb