Kikapcs

“Konkrétan sikerült megmentenünk egy házasságot” – Szegedre érkezik Oláh Gergő és felesége kíméletlenül őszinte előadása a boldog házasság titkairól, exkluzív interjú az énekessel

Vajon, mi lehet a boldog házasság titka? Létezik egy titkos recept erre, vagy minden párnak magának kell kitaposnia az utat? Hogyan lobbanthatjuk fel, az akár már halványuló lángot és érhetjük el, hogy kapcsolatunk tüze fényesebben ragyogjon, mint bármikor? Nos, ezekre a fogós és igen nehéz kérdésekre keresi a választ október 13-án, szegedi előadásán a népszerű énekes Oláh Gergő és felesége, akik 17 évnyi házasság tapasztalatát, boldog és keserédes pillanatait osztják meg az érdeklődőkkel a szegedi Radnóti Caféban, este 6 órai kezdettel.

Egy kíméletlenül őszinte beszélgetés részesei lehetünk, ahol a boldogság és a fájdalom legmélyebb bugyrain keresztül tárulhat fel előttünk, hogyan működik egy ízig-vérig eleven kapcsolat, ahol semmi sem fehér vagy fekete. Gergő és Niki saját példájukon keresztül vezetik be közönségüket a jó házasság titkaiba. A különleges estről ráhangolódásként Oláh Gergő mesélt nekünk.

A LEGFONTOSABB AZ EGYMÁS IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉG

Gergő elmondta az estet azért hívták életre, mert a saját környezetükben is látják, hogy nagyon sokan feladják a házasságukat minden harc nélkül. “Mi 17 éve vagyunk együtt, öt gyermekünk van. Ez idő alatt nagyon sok mindenen átmentünk már. Azt érezzük és azt tapasztaljuk, hogy ha az ember tényleg kitart a másik mellett, maximálisan elkötelezett, és eszerint tudatosan cselekszik, akkor törvényszerű, hogy jobbá váljon a kapcsolat” – árulta el Gergő. Hozzátette, véleménye szerint, akiknek tönkrement a kapcsolatuk, elváltak, valószínűleg nem voltak eléggé elkötelezettek egymás iránt. “Amikor jönnek a nehézségek, akkor azt már nem vállalják, pedig a házassági esküjükben kimondták, hogy jóban-rosszban együtt lesznek. Nem feladni kell, hanem megfogni egymás kezét és együtt megbirkózni a nehézségekkel” – folytatta az énekes.

“A MI HÁZASSÁGUNK NEM JÓL INDULT, ENNEK ELLENÉRE EGYÜTT AKARUNK MARADNI”

Mint mondta, a házasságban kapja meg az ember a legnagyobb örömöket és ajándékokat, s ez napjainkban sajnos nem minden kapcsolatban van meg, nem minden pár ismeri fel ennek a csodálatos szövetségnek a jelentőségét. “Mi nem házassági tanácsadók vagyunk, s ez az est sem házassági tanácsadás lesz, hanem a megismerkedésünktől kezdve meséljük el a történetünket és elmondjuk, hogyan indult a házasságunk, mert nem jól indult. Ezt szeretnénk átadni az est során, hogy ennek ellenére mi még mindig együtt vagyunk és együtt is akarunk maradni” – árulta el Gergő.

KÍMÉLETLENÜL ŐSZINTE BESZÉLGETÉSRE SZÁMÍTHATNAK A RÉSZTVEVŐK

Hozzátette, az esten kíméletlenül őszintén beszélnek mindketten kapcsolatuk nehézségeiről. “A feleségem is olyan dolgokat mond majd el, olyan mélységekbe fog lemenni, amit eddig rajtam kívül soha senkivel nem osztott meg” – avatott be az est részleteibe bennünket Gergő. Azt is elmondta, azért mernek így kitárulkozni a nagyközönség előtt, mert saját példájukon keresztül nagyon szeretnének mindenkinek segíteni.

KONKRÉTAN SIKERÜLT MEGMENTENIÜK EGY HÁZASSÁGOT

Gergő és Niki hatalmas átéléssel és szeretettel mesél a házasságról, szerelemről, kapcsolatokról. Olyannyira, mint ahogy Gergő elárulta, hogy az előadássorozatuk első állomásán konkrétan sikerült megmenteniük egy házasságot. “Ez a házaspár már karikagyűrű nélkül jött oda hozzánk. Már mindketten kimondták, hogy nem szeretnék kapcsolatukat folytatni, szeretnének elválni. De eljöttek az előadásra, ami mutatja, hogy még élt bennük egy halvány szikra, a remény, hogy megmenthetik házasságukat. Később írtak nekünk, amiben elmesélték, életmentő volt számukra az az est és sikerült újrakezdeniük kapcsolatukat. Olyan érzés volt ez számunkra, hogyha csak ez az egy előadás lett volna, és ez az egy visszajelzés, akkor is azt mondtam volna, hogy már elértük a célunkat”

GERGŐ DALAI TESZIK TELJESSÉ AZ ESTET

A végtelenül intim és személyes hangvételű beszélgetést pedig Oláh Gergő dalai teszik teljessé, melyek egytől egyig az elhangzott élmények és történetek tapasztalatai alapján születtek, így tökéletesen kiegészítik történetüket az est során. “Mindig a dal folytatja a sztorit, és ezért lesz hiteles. Nagyon sokan írták nekünk az előadást követően, hogy eddig is hallgatták és ismerték már a dalokat, de ahogy a történetekbe beleszőttük őket, új értelmet nyertek” – mesélte el Gergő.

A TÁNC SEGÍT ÖSSZEKOVÁCSOLÓDNI

Azt is elárulta, minden előadás végén egy ajándékkal kedveskednek közönségüknek: egy ingyenes táncóra keretében a tánc felszabadító érzését mutatják be az egybegyűlteknek. Annak idején őt és Nikit is a tánc hozta össze, ezért arra biztatnak mindenkit, akár csak otthon kettesben is perdüljenek táncra, hiszen csodálatos összekovácsoló ereje van pár apró mozdulatnak és az együtt, közösen eltöltött időnek.

Ha szeretnétek minél többet megtudni arról, mitől, hogyan működik jól egy házasság, ez az est nektek szól: Oláh Gergőék előadása október 13-án este 6 órakor kezdődik a Radnóti Caféban. A jegyeket IDE kattintva éred el, korlátozott számban.

Fotó: Oláh Gergő Hivatalos Oldala FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb