Sport

Méltán büszkék lehetünk a lányokra: izgalmas hétvégén van túl a szegedi Phoenix Fitness csapata, 16 versenyzőjük lépett életében először színpadra

Izgalmas hétvégén van túl a Phoenix Fitness csapat, 16 versenyzőjük lépett életében először színpadra. Október 7-én, szombaton Békéscsabán rendezték meg az Országos Fit-Kid Dance versenyt, amely a Fit-Kid versenyrendszer első lépcsőfoka – tájékoztatta szerkesztőségünket a szegedi klub.

Mint kiemelték, 2 egyéni és 2 csapatgyakorlattal érkezett a szegedi
csapat a megmérettetésre. A danceshow 2. korcsoportban a “Festőpaletta színei” gyakorlat (Barcs Lili, Fodor Lea, Hambek Olívia, Laczi Rea Szofi, Kun-Szabó Szofi, Papp Emma, Rácz Milana, Szerencsei Lilla) a 8. helyen végzett, a 3. korcsoportban versenyző “India” gyakorlat (Domonkos Rita, Iván Dorottya, Kisházi Hanna, Novkov Mira, Sípos Hanna, Végső Szonja) a fantasztikus 4. helyet szerezte meg.

BÜSZKÉK LEHETÜNK A LÁNYOKRA

A két egyéni versenyző, Harmath Kornélia és Kiss Kincső gyönyörű gyakorlatot mutattak be, azonban a népes mezőnyben nem kerültek be az első hat helyezett közé. Méltán büszkék lehetünk a lányokra, hiszen nagy izgalommal, de mosolyogva, magabiztosan léptek színpadra.

A felkészítő edzők Balázs Kinga, Czavalinga Dóra, Kovács Gabriella, Makra-Tóth Lili, Szabó Nóra és Horváth Alex voltak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Fit-Kid Dance, Phoenix Fitness Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb