Mindenmás

Kerékpárokat lopkodott egy férfi Csongrádon, de a helyi üzletekből is előszeretettel csent el dolgokat

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai lezárták a nyomozást egy férfival szemben, aki az elmúlt hónapokban több kerékpárt is elvitt, valamint helyi üzletekből is lopott – tudtuk meg a rendőrségtől.

Mint kiderült, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. augusztus–szeptemberben több alkalommal lopott Csongrádon. Előfordult, hogy egy ingatlan udvaráról, máskor üzlet előtt vagy utcán letámasztott bicikliket vitt el.

EGY 59 ÉVES FÉRFI VOLT A TETTES

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították az 59 éves helybéli férfit, akiről kiderült, hogy az elmúlt hónapokban többször lopott boltokból is. A tolvajt a Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek – áll a közleményben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb