Mindenmás

Október a Stroke Hónapja: A Szent Vincent Rehabilitációs Központ most már Budapesten is

Október nem csak az őszi színek ideje, de a stroke tudatosításának és megelőzésének globális hónapja is. A gyógyulás reményét kínálja a Szent Vincent Rehabilitációs Központ, amely most Budapesten is elérhető. A központ eddigi sikerei után a fővárosban is lehetőség nyílik a komplex neurorehabilitációra.

Détári Vilmos, a központ alapítója, személyes érintettségéből adódó szenvedéllyel és szakmai hozzáértéssel vezeti az intézményt. „A stroke maga a megpróbáltatás és a felemelkedés útja is egyben,” mondja Détári, aki maga is stroke-túlélő. A központban alkalmazott módszerek a saját gyógyulási folyamatának tapasztalatait is tükrözik.

#StrokeAwarenessChallenge: Tudatosítás és Közösség

Az októberi Stroke Hónap ideális alkalom a széleskörű tájékoztatásra és tudatosításra. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ is aktív résztvevője ennek, az idei #StrokeAwarenessChallenge kampány keretében pedig arra buzdít, hogy az emberek osszák meg saját történeteiket. A közösség erejével sokkal több emberhez juthat el a megelőzés és a gyógyulás üzenete.

A Gyógyulás Komplex Útja

A központban alkalmazott számos terápiás lehetőség – például neurológiai és pszichiátriai szakrendelés, fizioterápia és robotterápia – a legmodernebb gyakorlatokat és eszközöket vonultatja fel. Mindezek a gyógyulás komplex útjának részei, amelyek akár bentlakásos lehetőséggel is elérhetőek Szegeden. Mostantól pedig Budapesten is személyre szabottan tudnak segíteni, mivel ebben a hónapban nyitott meg a Szent Vincent Rehabilitációs Központ – Budapest is.

Kapcsolat és Elérhetőség

Ha Ön vagy egy hozzátartozója érintett, ne habozzon kapcsolatba lépni a Szent Vincent Rehabilitációs Központtal. Az új budapesti központ is azonnali és komplex ellátást nyújt. Foglaljon időpontot még ma: 
Budapest, Pillangó utca 12. (XIV. kerület)
Telefon: +3630 141 0001
Weboldal: Szent Vincent Rehabilitációs Központ Weboldala 
e-mial: [email protected]

A gyógyulás útja nem könnyű, de az új budapesti központ megnyitásával reményt kínál minden érintett számára. Az októberi Stroke Hónap pedig tökéletes alkalom arra, hogy minél többen megismerjék ezt a rendkívüli lehetőséget.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb