Sport

Bombaigazolással zárta a nyarat a Hód Úszó SE: Molnár Flóra visszatér, Hódmezőnyvásárhelyen folytatja pályafutását

Bombaigazolással zárta a nyarat a Hód Úszó SE, ugyanis Molnár Flóra, olimpikon, többszörös magyar bajnok, világbajnoki induló, és Európa-bajnokságot megjárt úszó is magára ölti a Hódok „mezét”, adta hírül a klub közösségi oldalán.

A 25 esztendős sportoló testvérei nyomdokába lépve, 5 éves korában kezdett el úszni. 15-16 éves koráig nem érezte, hogy kiemelkedő úszó lenne, azonban az első nagy versenyén, az ifi-Eb-n már kiváló eredményeket úszott. Keményen edzett, aminek köszönhetően 2016-ban, Rio de Janeiróban részt vehetett az ötkarikás játékokon. 2017-ben már a Világbajnokságon úszott, majd még abban az évben Amerikába utazott. Az egyetemi éveit Alabamában töltötte, ahol az első 2 évben nem érezte a fejlődést, a másik 2 év azonban már sikeresebbnek bizonyult.

HÁROM ÉVIG NEM ÚSZOTT

Molnárnak később gyermeke született, így három évig nem úszott, most Máté Hunor, a Hód Úszó SE edzőjének irányításával újra belevág a felkészülésbe, a klub honlapjának beszámolója szerint pedig a tervei között szerepel, hogy decemberben elindul a bukaresti rövidpályás Európa-bajnokságon.

“NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY A HÓDOK BEFOGADTAK”

“Mindenből versenyt csinálok az életben, ezért nagyon hiányzott az élsport. Nagyon örülök, hogy a Hódok befogadtak, ugyanis nagy fájdalmam volt, hogy otthon nem volt olyan csapatom, akikkel például váltót úszhattam volna. Ugrai Pannával, Horváth Ákossal és Veszelovszki Eszterrel már edzettem Budapesten, a többiekkel pedig igyekszem minél hamarabb megismerkedni” – nyilatkozta Molnár, aki az 50 méter pillangóra, az 50 méter gyorsra és az 50 méter mellúszásra fókuszál.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: HÓD ÚSZÓ SE HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FB/hoduszo.hu/MTI

Fotó: HÓD ÚSZÓ SE HÓDMEZŐVÁSÁRHELY FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb