Mindenmás

Siralmas állapotok Ásotthalom környékén: egyre csak gyűlnek az embercsempészek után hátrahagyott autók az erdőkben

Szürreális képet mutat Ásotthalom környezete: a csodálatos erdőket otthagyott roncsautók tarkítják, melyeket az embercsempészek és migránsok hagytak hátra. Ezekről a járgányokról jelent meg egy videó pár napja a HomokhátiMadMax nevű TikTok fiókban.

Sajnos a probléma nem újkeletű, mint ahogy korábban írtuk a térség az embercsempészek egyik közkedvelt illegális migráns felvevőhelye: a határkerítésen szerencsésen átjutott migránsok innen próbálnak például Ausztriába jutni, a jobb élet reményében.

@szeged365

Siralmas állapotok Ásotthalom környékén: egyre csak gyűlnek az embercsempészek után hátrahagyott autók az erdőkben! Videó forrása: HomokhátiMadMax TikTok

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Azonban nem csak a bevándorlók és embercsempészek vannak itt jelen, hanem a határrendészet és rendőrség is, így gyakran előfordul, hogy egy-egy rajtaütésnél az embercsempész menekülőre fogja a dolgot, és hátrahagyja – ez egyébként vélhetően lopott – autóját. Ezek a roncsok szaporodnak az erdőkben, amennyiben ugyanis nem képezi bűncselekmény tárgyát az autó, azaz nem abban történik a tettenérés, akkor nem foglalja le a rendőrség a járgányt, csak közút mellől vagy forgalom akadályoztatása esetén szállítják el.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Videó forrása: HomokhátiMadMax TikTok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb