Szegedi Arcok

Közel háromezer szegedi már leadta a voksát, hogy ki legyen idén a Legszegedibb Sportoló, de nincs idő tétlenkedni, vasárnap már újabb kategória indul

Egy nap híján pontosan egy hete startolt el a Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediek ’23. A verseny első etapjában a Legszegedibb Sportolókra szavazhatnak a Szeged365 Family tagjai, akik nagyon bekezdtek: szűk 24 óra alatt ugyanis közel 1000 szavazat érkezett a város nagyszerű sportolóira, szombaton pedig már ennek közel a háromszorosánál járunk. Elképesztően hálásak vagyunk a rengeteg szavazatért, de nincs idő tétlenkedni, ugyanis vasárnap estétől már két kategóriában is várjuk a szegediek szavazatát.

Vasárnap óta dübörög a Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk, amelyre tavaly egészen elképesztő, közel 490.000 szavazat futott be összesen. A Szeged365 Family tagjai idén is már az elejétől belehúztak, a vasárnap esti kezdés után szűk 24 óra alatt közel ezer szavazat érkezett a Legszegedibb Sportolókra, most pedig már közel háromezer voksnál járunk.

OLASZ ANNA ÚSZÓ, A HAÁSZ SZUE KLASSZISA VAN AZ ÉLEN

Cikkünk megírásának pillanatában már közel 3000 szavazat érkezett a szavazásban résztvevő 12 kiváló szegedi sportolóra. Az első helyen jelenleg a HAÁSZ SZUE világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes klasszisa, Olasz Anna áll. Őt Super Mario, azaz Mario Sostaric követi, pár szavazattal lemaradva a Pick Szeged jobbszélsője kapta eddig a második legtöbb voksot. A szegedi kézilabdások közül nem csak rá, hanem a csapatkapitányra, Bánhídi Bencére is lehet szavazni, aki most a harmadik helyen áll, kevéssel lemaradva csapattársától. Közel háromezer szegedi már leadta a szavazatát, amiket egészen december 3-ig várunk, ugyanis idén is csak rajtatok múlik, hogy melyik szegedi bajnok nyeri el a Legszegedibb Sportoló címet. Mindenképp add le a voksod, ha még nem tetted, közben pedig azt is megnézheted, hogyan áll éppen a sportolók mezőnye:

LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓK 2023 Ended

  • Mario Sostaric
    8% 1.7k / 21.7k
  • Olasz Anna
    15% 3.2k / 21.7k
  • Nagy Péter
    19% 4.1k / 21.7k
  • Bánhidi Bence
    8% 1.7k / 21.7k
  • Suba Róbert
    3% 656 / 21.7k
  • Nádas Bence
    3% 778 / 21.7k
  • Bálint Gabriella
    7% 1.5k / 21.7k
  • Kis Máté
    14% 3.1k / 21.7k
  • Bodó Richárd
    7% 1.5k / 21.7k
  • Magyar Kinga
    5% 1.2k / 21.7k
  • Mocsári Bence
    3% 843 / 21.7k
  • Gajdos Zsolt
    4% 977 / 21.7k

A KATEGÓRIA TAVALYI GYŐZTESE IS ÜZENT MÁR

Az említett kategóriát tavaly toronymagasan, egészen pontosan 7.400 vokssal, a HAÁSZ SZUE 17 éves reménysége, Pádár Niki nyerte meg. A fiatal szegedi úszó egyébként az idén is elképesztően teljesít: megmérettette magát többek között az ifjúsági Európai Bajnokságon, a felnőtt világbajnokságon Fukuokában, de sikerült kvalifikálnia magát a 2024-es párizsi olimpiára is. A kategória tavalyi győztese nemrég üzent is, mint elmondta, nagyon meglepődött, hogy mennyien szavaztak rá, és, hogy a voksok alapján ő lett 2022-ben a Legszegedibb Sportoló. Niki is arra buzdítja a szegedieket, hogy minél többen szavazzanak, a versenyzőknek pedig sok szerencsét kívánt, hiszen már az is megtiszteltetés, hogy a szegediek jelölték őket. A HAÁSZ SZUE úszója azt is elárulta, kienk szurkol idén: Olasz Annára fog voksolni, mert úgy érzi, a szintén szegedi úszó bajnok nagyon sokat letett már az asztalra.

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7289493936823946528?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7137657733675730438

PÖRÖG TOVÁBB A SZAVAZÁS, VASÁRNAP ESTE MÁR ÚJABB KATEGÓRIÁBAN SZAVAZHATNAK A SZEGEDIEK

Nincs megállás, a szavazás dübörög tovább, vasárnap estétől pedig újabb kategóriában várjuk majd a voksokat: a sportolók mellett holnaptól a Legszegedibb Gyógyítókra is lehet szavazni, itt is egészen december 3-ig várjuk a voksokat, erről bővebb infóval holnap este érkezünk. Tavaly igazán izgalmasra sikerült ez a kategória, ugyanis az a különös helyzet állt elő, hogy egy testvérpár is megmérettette magát a Ti szavazaitok alapján, ugyanis a végén győztesként kikerülő Dr. Letoha Annamária mellett ringbe szállt öccse, Dr. Letoha Tamás, kutatóorvos, a szegedi Pharmacoidea Kft. ügyvezetője is.

Az idei szavazás legfontosabb részleteit az alábbi Szeged365 cikkben mutatjuk:

“A Legszegedibb Szegediek nem jöhetett volna létre a projektet támogató szegedi vállalkozások nélkül, akiknek külön hála a támogatásért:

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, TISZABUSZ Plusz, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, BioHair Napfény, SZ-PLAST Ablak, Global Fitness, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb