Mindenmás

Napi pakk: 27 fok, napsütés, családi matiné a Móra Ferenc Múzeumban, és Paprikafesztivál is lesz ma Szegeden

Ma még ragyogó időnk lesz Szegeden! Marad a nyarat idéző 27 fok és a napsütés sem kerül el bennünket. Használd ki a szép időt, hiszen vasárnap már egy hidegfront rondít bele a hétvégénkbe! Programokból sincs hiány mára, telis-teli vagyunk paprikás eseményekkel és az Őszi Kulturális Fesztivál is folytatódik, valamint családi matiné is lesz a Móra Ferenc Múzeumban. Kortyolj egy nagyot a kávédba, mi pedig hozzuk mellé a napi pakkot!

NÉVNAPOSOK ÉS PÉTERFY BORI SZÜLINAP

Nagyon boldog névnapot nektek: Helén, Alán, Alen, Beatrix, Celesztina, Dominik, Domokos, Domonkos, Ilona, Lívia és Trixi! Néhány érdekesség mára:

  • 99 éve ezen a napon született Bródy Vera, Jászai Mari-díjas báb- és díszlettervező (Mazsola, Misi Mókus),
  • 76 éve, hogy először repültek a hangsebességnél gyorsabban. Chuck Yeager amerikai berepülőpilóta lépte át a hangsebességet, X-1 kísérleti repülőgépével,
  • de 54 éve látta meg a napvilágot Péterfy Bori énekesnő, színésznő is.

PÁRA ÉS KÖDFOLTOK, MAJD NAPSÜTÉS

Szombaton a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően napos, száraz idő ígérkezik Szegeden és szerencsére csapadéktól sem kell tartani. Többfelé élénk, helyenként erős lehet délnyugati szél. Napközben 23 és 28 fok közé melegedhet a levegő városunkban.

PAPRIKA MINDEN MENNYISÉGBEN ÉS ŐSZI KULTURÁLIS FESZTIVÁL SZEGEDEN

Itt a hétvége, ami azt jelenti, hogy eljött az ideje a kikapcsolódásnak! Rengeteg programot tartogat nekünk a következő pár nap Szegeden, összeszedtük őket egy nagy csokorba. Lesz, Szögedi Paprikafesztivál a Fokán, Röszkén Rózsapaprika napok, valamint folytatódik az Őszi Kulturális Fesztivál is! Mutatjuk, mit hoz nekünk a hétvége:

MÉG LEHET SZAVAZNI A LEGSZEGEDIBB SPORTOLÓKRA

Ezerrel pörög a Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediek ’23, az első etapban pedig a Legszegedibb Sportolókra szavazhattok! Már szépen gyűlnek a voksok az általatok nevezett szegedi bajnokokra, amiért irtó hálásak vagyunk! Itt tudod ma leadni a szavazatod:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb