Kikapcs

A humor és a komolyzene találkozása: Klem Viktor érkezik Szegedre, nekünk pedig pont van két jegyünk a Napfény Műterembe!

Klem Viktor izgalmas téli estét varázsol Szegeden! A komolyzene és stand-up összeolvadásával egy felejthetetlen élményben lehet részed! Érdemes mér most lefoglalni az asztalod, de mi is meg tudunk lepni két jeggyel: mutatjuk hogyan tudsz nyerni nálunk egy felejthetetlen vacsora estet.

Debrecenben született és a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett Klem Viktor, akit sokan a Radnóti Színházból, a “011 Alkotócsoport” előadásaiból, vagy akár a Mintaapák és a Mi Kis falunk című sorozatokból is ismerhetnek, most egy egészen egyedülálló előadással készül a Napfény Műterem Exkluzív Rendezvénytermébe lépni. Az előadás, mely “A Nagybőgő” címre hallgat, Patrick Süskind műve alapján készült, és egy kivételes ötvözete a komolyzenének és a stand-up comedynek.

Az est programja igazán komplex. Érkezés december 9-én 17:30-tól, az előadás pedig 18:00-kor kezdődik. Az előadás után egy finom vacsora is várja a látogatókat 19:00-tól. A jegyár egységesen 14.900 forint, ami tartalmazza az előadást, a vacsorát és egy italt. Így nem csak a szellemi, de a fizikai éhséget is csillapíthatjuk ezen a rendhagyó estén.

A Napfény Műterem arról is gondoskodik, hogy az este ne csak a zenéről és az előadásról szóljon. A vacsoramenü is igen csábító: erdei gombás tejszínes parmezános tagliatelle főfogásként és narancsos csokimousse desszertként. Így a kulináris élvezetek is garantáltak ezen az őszi estén, és a jegy ára mindezt tartalmazza.

Az esemény befogadóképessége korlátozott, így ha valaki nem szeretne lemaradni erről a kivételes eseményről, érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket. Érdeklődni lehet e-mailben a [email protected] címen vagy telefonon a +36 30 952 6500 számon. Mindenkit szeretettel várnak, hogy ezen a különleges estén együtt ünnepeljék a zenét, a humort és az ízeket.

Ne hagyjuk ki ezt a különleges estét, ahol az élő zene és a humor mellett egy kiváló vacsora is vár mindenkit. Szeged kulturális élete ezúttal is újabb csúcspontjához ér, és az esemény garantáltan emlékezetes marad minden résztvevő számára. Az előadás és az azt követő vacsora tökéletes alkalmat nyújt az őszi esték egyikének eltöltésére, mindezt egy exkluzív, barátságos környezetben.

Ahogyan említettük a Szeged365 Family kapott 2 vacsorajegyet az eseményre! Kattints IDE és nyerd meg Te a meghívást!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb