Mindenmás

„Vilmos, Ön a privát rehabilitáció úttörője Magyarországon!” Így nyilatkoztak a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítójáról Siófokon

A hétvégén Siófokon került megrendezésre a Magyar Rehabilitációs Társaság XLII. Vándorgyűlése, ahol a hazai és nemzetközi rehabilitációs szakma krémje gyűlt össze. A rendezvényen Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója is részt vett, és nem csak a szakma, de a közönség is elismerően szólt a központ tevékenységéről. Szegediként mi is büszkén figyeljük, ahogyan egyre több sérült embernek tud segíteni.

A konferencián kiemelten sok elismert orvos és szakember volt jelen, akik mind egyetértettek abban, hogy a Szent Vincent Rehabilitációs Központ munkája kiemelkedő. A központban folyó komplex rehabilitációs terápiák, a személyre szabott kezelések és a magas színvonalú szakmai munka mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek.

SZEGED ÉS BUDAPEST: KÉT VÁROS, EGY MINŐSÉG

A Szent Vincent Rehabilitációs Központ Szegeden már évek óta bizonyít, most pedig Budapesten is megnyitották kapuikat. A fővárosi központban is ugyanazt a magas színvonalú ellátást nyújtják, mint Szegeden. A két központ közötti szinergia lehetővé teszi, hogy a betegek a legjobb kezelést kapják, legyen szó akár neurológiai, akár mozgásszervi problémákról.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Détári Vilmos és csapata nem áll meg a fejlődésben. A konferencián is bemutatták, hogy milyen újításokat és fejlesztéseket terveznek a jövőben. A központ szakemberei folyamatosan részt vesznek továbbképzéseken és konferenciákon, hogy mindig a legfrissebb és legjobb módszerekkel dolgozhassanak.

Ha van sérült ismerőse érdemes felkeresni az legközelebbi Szent Vincent Rehabilitációs Központot: Szegeden a Bakay Nándor utca 50. szám alatt személyesen, vagy telefonon a +36 70 652 0800-as telefonszámon. Az idén nyitott budapesti központ a XIV. kerületben a Pillangó utca 14. szám alatt található, telefonon is el lehet őket érni minden nap a +36 30 141 0001-as telefonszámon. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb