Mindenmás

Pipitér & Pipipont: Nincs más választásunk…

“Nincs más választásunk… Hosszú évek óta jól működő vállalkozás, céggel, Frenchise rendszerrel, ingatlanokkal, árukészlettel, céges autókkal, 30 alkalmazottal, vendégkörrel, kiváló termékekkel rendelkező cégemet 1 Azahriah koncertjegyre cserélném! Ráfizetek, ha kell…” – trollkodott egy hatalmasat a Szegeden is több egységgel rendelkező Pipitér & Pipipont a közösségi oldalán arra reagálva, hogy Azahriah bejelentette: tripla telt házas koncertet ad a Puskás Arénában.

Hatalmasat megy mostanában a fiatal énekes, Azahriah hazánkban. Amikor kiderült, hogy jövő májusában a Puskás Arénában fog koncertet adni, úgy vitték a jegyeket, mint a cukrot, így nem csoda, hogy ez még a Pipitérnek is szemet szúrt.

A HARMADIK KONCERT IS TELT HÁZAS LEHET

A Blikk azt írja, hogy kedden a jegyiroda 10 órai nyitása előtt már hosszú sorban várakoztak az emberek a pesti Károly körúton, hogy jegyet szerezzenek Azahriah harmadik koncertjére. A körúti jegyirodától a sarki OTP-ig állt a sor nyitáskor.

A fiatal énekes első, május 25-i koncertjére kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért hirdettek meg egy második alkalmat is, május 26-ra. Az is telt ház lett, így a múlt hét pénteken Azahriah a Facebookon-oldalán jelentette be: lesz egy harmadik koncert is a Puskás Arénában.

A hatalmas népszerűségnek örvendő előadó kedd este egy újabb Facebook-bejegyzést tett közzé, amiből kiderül, hogy nagy valószínűséggel a harmadik fellépésre is telt ház előtt kerül sor.

Azahriah egyébként legutóbb a nyáron járt Szegeden, Timmy Trumpet és Majka mellett a Borsodi Nagyszínpadon lépett fel.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb