MindenmásVideo365

Kedd esti Chicago: magára akarta robbantani a házát egy férfi Szegeden, az összes hatóság kivonult (frissítve)

“Óriási balhé van pár háznyira tőlünk, egy pasas kinyitotta a gázcsapot, szétlocsolta a benzint és fenyegetőzik hogy robbantani fog” – írta este 10 előtt az egyik olvasónk Béketelepről, ahol a Nagyszombati utcában történt egy komolyabb incidens. Elsődleges információink szerint a rendőrség, a tűzoltók és a mentők is kivonultak, a helyszínen pedig őrjöngve fenyegetőző, középkorú férfit kellett ártalmatlanítaniuk.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az este 9 és 10 között lezajlott esetben

  • egy férfi előbb kinyitotta a gázcsapokat,
  • benzint locsolt szét,
  • majd azzal fenyegette a rokonait, hogy magukra robbantja a házat.

Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, a kiérkező rendőröknek kellett megfékezni az illetőt, aki ezúttal senkit sem harapott meg, sőt, sérültje sincs az incidensnek.

FRISSÍTVE: A HÁZAT ÉS AZ UDVART IS TELELOCSOLTA BENZINNEL, ÁLLÍTÓLAG A KISGYERMEKE IS OTTHON VOLT

Cikkünk megjelenését követően újabb információk érkeztek az ügyben, mint kiderült, a dühöngő férfi rokonai hívták ki a rendőröket, akikkel együtt a társhatóságok is kivonultak a Nagyszombati utcába. Az erősen ittas fenyegetőző körbelocsolta benzinnel a ház előszobáját, majd az udvar egy részét is, ezt követően a gázpalackot is megnyitotta, majd üvöltve kezdett el fenyegetőzni.

Úgy tudjuk, az elkövető gyermeke is a házban tartózkodott az incidens ideje alatt.

FRISSÍTVE, 2.0.: SIKERÜLT MEGFÉKEZNI AZ ŐRJÖNGŐ SZEGEDIT

A férfit – miután a rendőrök megfékezték – a mentősök kórházba vitték, mindezt a helyszínen lévő Szeged365 olvasók beszámolói alapján rendőri kísérettel.

Óriási köszönet a szegedi rendőrök, mentősök és tűzoltók HŐSIES helytállásáért! Köszönet a Szeged365 olvasói tudósításokért!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb