Közélet

Komoly létszámleépítésre készülhet Hódmezővásárhely egyik legnagyobb munkáltatója, 150-170 embertől válnának meg

Komoly létszámleépítésre kerülhet sor Hódmezővásárhely egyik legnagyobb munkáltatójánál. A Promenad24 információi szerint a Villeroy & Boch Magyarország Kft.-nél 150-170 fő elbocsátására készülnek az elkövetkező napokban, amely jelentős része helyi munkavállaló lesz, egy részük pedig ott dolgozó vendégmunkás.

A lap azt írja, hogy a nemzetközi cég németországi és franciaországi telephelyein is leépítenek, tudomásuk szerint azonban a hódmezővásárhelyi üzemben lesz a legnagyobb mértékű az elbocsátás.

VESZTESÉGES VOLT A CÉG, DE TAVALY MÁR POZITÍVAN ZÁRTAK

Néhány hónapja még az volt a hír, hogy míg 2020-ban és 2021-ben 864, illetve 945 milliós veszteséggel zárt a vásárhelyi cég, addig 2022-ben ezen sikerült fordítaniuk, hiszen 93,3 millió forint nyereséget termelt a gazdasági társaság, mely a forgalmát is több mint 3,2 milliárddal 27,575 milliárd forintra hizlalta az előző évben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb