Mindenmás

Vonatgázolás történt Kiskunhalasnál, harminc utast kellett leszállítani

Kecskemétre tartó személyvonat gázolt el egy személyt Kiskunhalas és Harkakötöny között – írta a Kecskemét365, akik hozzátették, mentesítő járat érkezett a harkakötönyi állomásra a vonat harminc utasáért, akiket a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók kísértek át biztonságban az állomásra.

A Külsőhalasról 17:28-kor Kecskemétre elindult InterRégió (IR 7896) Harkakötöny közelében elgázolt egy embert – adta hírül a MÁV.

A helyszínelés végéig a Külsőhalas – Kiskunfélegyháza vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre, pótlóbuszos közlekedésre kell számítani:

  • A balesetben érintett vonatot (7896) a hatóság tovább engedte, de jelentős, 140 perces késése miatt csak Kiskunfélegyházáig közlekedik, ahonnan utasai egy következő Napfény IC-vel (IC 711) utazhatnak tovább.
  • A szerelvényforduló miatt a Kecskemétről 19:21-kor Külsőhalasra induló InterRégió (7801) csak Kiskunfélegyházától közlekedett, utasai a Kecskemétről 20:11-kor Kiskunfélegyházára induló Napfény IC-vel (IC 708) utazhatnak.
  • Mindkét Napfény InterCity megáll Városföldön és Kunszálláson is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb