Video365

Fény, minőség, csillogás – elérhető áron, személyre szabva: ez a Ledmaster, a fény mestere

Feldobnád a lakásod egy új lámpával, vagy lecserélnéd a régit? Jönnek az ünnepek és a lakásod is fénnyel akarod elárasztani? Megtetszett a csillagos égbolt díszvilágítás a nyári, kiülős estéken? A fény mestere, a Ledmaster minden, csillogó álmod megvalósítja, fényt visz az otthonodba, sőt a csillagokat is lehozza neked a nappalidba. Gyönyörű bemutatótermet nyitott Trogmayer Olivér és felesége, Trogmayer-Wábits Viktória a Kenyérgyári úton. A családi vállalkozás örömeiről-nehézségeiről és fényes terveikről beszélgettünk.

NAGYON JÓ CSAPATOT TUDHATOK MAGAMNAK

Az elmúlt évek során nagy fejlődésen, bővülésen, átalakuláson ment keresztül a Ledmaster, amely a kiváló csapatmunka nélkül nem valósulhatott volna meg. Több, mint 600 viszonteladó partnerrel, 1200 négyzetméteres raktárral rendelkeznek és óriási hír, hogy saját kollekció bemutatását tervezik novemberre – árulta el Viktória. A személyes találkozás, a vevőkkel való kapcsolattartás első helyen szerepel a családi vállalkozás prioritási sorrendjében, így egy gyöngyszemben, egy fénytől ragyogó bemutatóteremben várják régi-és új ügyfeleiket egyaránt.

“MI NYERTESEN JÖTTÜNK KI EBBŐL A NEHÉZ HELYZETBŐL…”

A legtrendibb bluetooth-os, színváltós lámpáktól kezdve, a konyhai világító berendezéseken át, Szeged egyik legnagyobb fürdőszobai világítás választékkal rendelkezik Olivér és Viktória vállalkozása. Természetesen az elmúlt évek nehézségei a Ledmaster csapatába is begyűrűztek, azonban Viktória szavait muszáj szó szerint idéznünk, hisz egy életvezetési tanáccsal is ellátott bennünket: “Ha lehetőségként fogjuk fel a nehézségeket és megyünk előre, nem nézünk hátra és nem hallgatunk a sok, nehéz dologra, akkor mindenféleképpen sikerülni fog megteremteni az elképzeléseinket, a vágyainkat…” Ezt a pozitív, előremutató szemléletet táplálja munkatársaiban is a vállalkozás “tüze” – ahogy férje nevezte Viktóriát. A titkuk, hogy amit más nehézségként fog fel, ők megpróbálják a jó lehetőséget, a pozitívumot látni benne.

“Ő A TŰZ, ÉN VAGYOK A FÉK…”

A másfél évtizede, sikeresen működő családi vállalkozás másik titka, hogy a munkát nem viszik haza és különböző területeken mozog, különböző területekért felelős Olivér és Viktória, így a végeredmény, amelyet együtt hoznak létre, mindig örömteli és sikeres. Példaértékű, ahogy törekednek a win-win helyzet kialakítására mind vevőik szemszögéből, mind szakértő kollégák, partnereik oldaláról is. Tervük, hogy lakberendező, belsőépítész szakemberek bevonásával alakíthassák ki a vásárlói élményt, miközben ügyfeleik kellemes környezetben, személyre szabottan választják ki a megfelelő világító eszközöket-berendezéseket.

Profizmus, egyediség, közvetlenség, amit a Ledmastertől kapsz, itt az idő, hogy otthonod fényben ússzon energiatakarékosan, mégis ragyogóan!

A LEDmaster kínálatát itt találod:

  • Bemutatóterem: Kenyérgyári út 15., Szeged, Hungary
  • Telefon: (70) 432 8925
  • E-mail: [email protected]

Riporter: Peregi Dóra

Operatőr: Magyar Andor

Fotós: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb