Kikapcs

Halloweenkor minden vércsoport előtt megnyílik Drakula gróf rejtekhelye a Kövér Béla Bábszínházban, és Lugosi Bélát is megidézik egy haláli színjátékban

Október 29-én és 30-án izgalmas programokkal vár kicsiket és nagyokat a Kövér Béla Bábszínház: családi programokkal és egy haláli színjátékkal készülnek az idei halloweeni őrületre.

MINDEN VÉRCSOPORT SZÁMÁRA MEGNYÍLIK DRAKULA GRÓF REJTEKHELYE

Mint szerkesztőségünknek küldött közleményükben írták, október 29-én vasárnap minden vércsoport előtt megnyílik Drakula gróf rejtekhelye, azaz a Kövér Béla Bábszínház. 15 órától 17 óráig sok-sok családi játékkal, bátorságpróbával, vérénekkel, vértotóval, denevérekkel várják az érdeklődőket Drakula inasai, azaz a színház színészei. A bátor látogatók bepillanthatnak a gróf szobáiba és megfigyelhetik azt is, miket gyűjt szelektíven.

MÁSNAP A FENŐTTEKET VÁRJÁK EGY HALÁLI SZÍNJÁTÉKRA

Október 30-án a Hány éves a kapitány? és a 27. Őszi Kulturális Fesztivál programsorozat keretén belül a Barboncás Társulat: UN-DEAD- haláli színjáték című előadást tekintheti meg a felnőtt korosztály. Az előadás különböző bábtechnikák segítségével idézi meg a több mint 60 éve elhunyt Lugosi Bélát. A „haláli színjáték” kilenc izgalmas animált képben mutatja meg a színész életét, illetve a manipulátor/bábmozgató – mint halál – hántja le a megidézett figura szerepeit. Az előadás írója és dramaturgja Vészits Andrea, játssza és rendezte Kiss Ágnes.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Kövér Béla Bábszínház

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb