MindenmásVideo365

Ilyet még nem láttál: beosontunk az Első Beton Kft. exkluzív bemutatójára!

Ha meghalljuk azt a szót, hogy kültéri vakolat, valószínűleg nem egy extravagáns bemutató jut eszünkbe, hanem egy szakember, aki festékes ruhában éppen a falat egyengeti. Most bebizonyítjuk nektek, hogy ez nem így van! Nem rég az Első Beton Kft.-nél jártunk, ugyanis a Vásár utca 1-3. szám alatti áruházukban egy különleges előadást tartottak szakmabelieknek. Mi természetesen belopóztunk, és ha már ott jártunk, egy rövid interjúra elkaptuk Németh Krisztiánt, aruházvezetőt.

Azt tudjuk, hogy az Első Beton Kft. kiemelt figyelmet fordít ránk, egyszerű emberekre, akik építkezni, vagy éppen felújítani szeretnénk. Most azonban bebizonyították, hogy a szakmabelieknek is tudnak újat mutatni. A Mapei-el közösen szervezett partnertalálkozón kifejezetten kivitelezőknek szóló előadásokat tartottak, majd utána egy látványos bemutatónak is részesei lehettek a résztvevők.

Volt itt szó vékony vakolatokról, homlokzati vakolatokról és általánosságban a hőszigetelő rendszerek bemutatása és használatuk oktatása volt a fő téma. Krisztiánt nem tudtuk sokáig feltartani, ugyanis folyamatosan érkeztek az elismert szakmabeliek, hogy részt vegyenek ezen a különleges eseményen. Mutatjuk, milyen volt a bemutató, amit most exkluzívan csak a Szeged365 Family láthat a meghívottakon kívül:

Az Első Beton Kft. minden téren az élen jár. Korábban már írtunk nektek arról, hogy Szegeden az egyik új társasház teljes betonozását és acélbeton beszerelését rájuk bízták. Nem véletlenül. Szakértelmük és precizitásukon csak egy valami emelkedik felül: ez pedig a gyorsaságuk. Nézzétek meg korábbi videónkat, ahol Szőnyi Csabával és Papp Norberttel, az Első Beton Kft. beton és betonacél üzletág vezetőivel készítettünk interjút a magasban:

További információk és elérhetőségek:
Első Beton Kft.
Szeged, Vásár utca 1-3.
+36-62/549-510
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb