Mindenmás

Napi pakk: 20 fok, záporok, módosított útvonalon közlekedő trolik és tökfaragás a Szent István téren

Mindenki nyugodjon lefele, már itt a hétvége, a kikapcsolódás ideje! A délelőtti órákra még jut egy-egy zápor, de a nap második felére már felhős-napos időben lehet részünk Szegeden. Programok is jutottak bőven, és már most szólunk: módosított útvonalon közlekednek a 8-as és 10-es trolik a városban. Reggeli kávét a kézbe, itt a napi pakk, szállítjuk az infókat már kora reggel!

NÉVNAPOSOK ÉS CHARLIE SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Simon, Szimonetta, Alfréd, Cirilla, Szalviusz, Szimóna, Szimonett, Tádé, Tömör és Zsálya nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 76 éve született Horváth Károly (Charlie) énekes, trombitás (Jég dupla whiskyvel),
  • 68 éve Bill Gates, a Microsoft elnöke,
  • 60 éve Eros Ramazzotti olasz énekes,
  • 56 éve pedig Julia (Fiona) Roberts színésznő (Micsoda nő).

MÉG LEHETNEK ZÁPOROK

Szombaton a változóan felhős-napos időben még előfordulhatnak záporok, néhol zivatarok. A nyugati-délnyugati szelet élénk lökések kísérhetik. Hajnalra foltokban pára, köd képződhet. Reggel 4 és 11, délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet Szegeden.

HALLOWEEN-LÁZ SZEGEDEN

Egy kicsit borongós, hűvösebb időjárással futottunk neki a hétvégének, de cserébe rengeteg programot kapunk Szegedre. Egész Szeged halloween-i lázban fog égni, hiszen tökfaragásra és interaktív programokra várnak mindenkit a Szent István térre, de a klubok zöme is a zombikra és vámpírokra, szellemekre hangolódik. Mindezek mellett az Őszi Kulturális Fesztivál is tart még Szegeden. Az összes hétvégi program itt:

VÁLTOZÁS A KÖZLEKEDÉSBEN

A Tisza Lajos körút – Anna kúti csomópontja és a Kálvin tér közötti szakaszon burkolatrekonstrukciós munkálatok zajlanak, emiatt ideiglenes forgalomszabályozás lesz – jelezte a Szegedi Közlekedési Társaság. Mint kiderült, a fennakadásra 10.28. és 11.05. között kell számítani. Pontosabban:

MÁS ÚTVONALON KÖZLEKEDIK A 8-AS ÉS A 10-ES TROLI

Burkolatrekonstrukciós munkálatok miatt forgalmi változás lesz 10.28. és 11.02. között a 8-as és 10-es trolibuszok vonalán – tudtuk meg a Szegedi Közlekedési Társaságtól. Mint kiderült, a Tisza Lajos körúton található Anna-kúti csomópont és a Kálvin tér közötti szakaszon zajló munkálatok miatt lesz változás. A közlemény szerint a fenti időszakban a 8-as és 10-es vonalon a trolik Makkosház/Tarján, Víztorony tér és Széchenyi tér/Klinikák között módosított útvonalon közlekednek majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb