Mindenmás

A világ szomorúan búcsúzik: Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje

A világ szomorúan búcsúzik: Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje. Sajnos el kell búcsúznunk egy újabb nagyszerű színésztől. Matthew Perry, a Jóbarátok című sorozat Chandler Bingjeként ismert karakterét alakító színész, tragikus körülmények között hunyt el Los Angeles-i otthonában.

A rendőrség tájékoztatása szerint a színészt holtan találták a jakuzzijában. Bár a pontos halálok még nem ismert, az elsődleges információk szerint vélhetően fulladás miatt veszítettük el a tehetséges sztárt. A hatóságok kizárták az idegenkezűség lehetőségét, és egyelőre nem találtak kábítószert a helyszínen.

A Warner Bros. Television Group, amely a Jóbarátok sorozatot gyártotta, mély fájdalommal emlékezik meg Matthew Perryről. A színész komikus zsenialitását a világ minden táján értékelték, és öröksége sokak szívét érinti mélyen.

Matthew Perry fiatalon Kanadába költözött édesanyjával, és egy iskolába járt a jelenlegi kanadai miniszterelnökkel, Justin Trudeau-val. Élete során sosem kötött házasságot, és nem voltak gyermekei. Utolsó ismert kapcsolata 2018-ban kezdődött Molly Hurwitz-cal, de sajnos nem tartott sokáig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb