Sport

“Saját győzelmemnek soha nem örültem még ennyire” – az Exatlont megnyerő sándorfalvi Busa Gabriella húga, Busa Andrea lett az első magyar női kick-boxos, aki World Combat Games-t nyert

“Az én egyetlen Kishúgom, Busa Andrea ismét írt egy fejezetet a magyar sporttörténelem nagykönyvébe, ugyanis Ő az első magyar női kick-boxos, aki World Combat Games-t nyert” – jelentette be az örömhírt közösségi oldalán a korábban kiemelt szegedi rendőrnyomozóként dolgozó, majd 2020. tavaszán az Exatlont megnyerő sándorfalvi Busa Gabriella, akinek testvére, a többszörös világ- és Európa-bajnok Busa Andrea megnyerte a World Combat Games nemzetközi multisport megmérettetést Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban.

“SAJÁT GYŐZELMEMNEK MÉG SOHA NEM ÖRÜLTEM ENNYIRE”

“Nincsenek szavak arra, amit akkor éreztem, amikor vége lett a döntőjének… Felfoghatatlan, hogy hogy lehet ennyi, ennyire erőteljes érzelmet belesűríteni néhány pillanatba. Szerintem saját győzelmemnek soha nem örültem még ennyire! Leírhatatlan boldogság és büszkeség van bennem és elég csak a meccsre gondolnom, még mindig egyből könnyes lesz a szemem” – fogalmazott Busa Gabriella a posztban.

“ÉN MOST MEG FOGOM VERNI EZT A LÁNYT”

Mint írta, “közvetlenül a meccs előtt a bemelegítőteremben rám nézett és higgadtan, teljes meggyőződéssel mondta, hogy “én most meg fogom verni ezt a lányt”. Saját magával és velem is elhitette már itt, hogy nem lehet kétséges a mérkőzés kimenetele. Ennyire profi, összeszedett és tudatos bunyót még sosem láttam Tőle. Hiába voltak a meccsnek olyan pillanatai, amikor nem Ő vezetett, egy másodpercre sem engedte ki az irányítást a kezéből és minden mozdulatot teljes mértékben kontroll alatt tartott” – emlékezett vissza a történelmi bunyóra Busa Gabriella.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: Busa Gabriella FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb