KikapcsVideo365

Borzongatóan finom desszertekkel hódít idén a REÖK Cukrászda – vadiúj ízzel és visszatérő nagy kedvencekkel kényeztetik a szegediek ízlelőbimbóit Halloweenkor

A nyakunkon október 31-e, Halloween ünnepe, amire, mint minden évben, a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda csapata is nagyon készül. Idén új ízekkel varázsolják el édesszájú vendégeiket, a gyermekek kedvéért a tökös ízvilágot egy finom, könnyed kókuszos csodára cserélték, de természetesen nem hiányozhatnak a repertoárból az igen közkedvelt halloweeni nyalókák sem. A “rémséges” édességekről Novák Ádámmal, a hely mestercukrászával beszélgettünk, miközben magunk is leteszteltük a csoki csodákat.

AZ ÖRÖK KEDVENC: A HALLOWEENI NYALÓKÁK

A szegedi REÖK Kézműves Cukrászdában és Delimo Cukrászdában már múlt hét csütörtök óta a Halloween-é a főszerep. Mint Ádámtól megtudtuk, idén is visszatértek pultjukba a gyerekek körében minden évben nagy sikert arató halloweeni nyalókák, melyeket ízlés szerint választhatunk, tej, – ét, és -fehércsokis változatban is. A roppanós csokoládé finom, lágyságát a tökéletes ízharmóniáért a gabonagolyók és liofilizált gyümölcsök egészítik ki, de természetesen a díszítésből nem hiányozhatnak a kis szellemfigurák sem, melyek mosolyt csalnak nem csupán a legkisebbek, de minden gyermeklelkű felnőtt arcára is.

ÚJDONSÁGKÉNT IDÉN A KÓKUSZ ÍZÉVEL HÓDIT A “RÉMSZEM”

Az idei abszolút kedvencünk a “Rémszem” névre hallgató különlegesség lett. Mint a mestercukrász beavatott bennünket, ennek az édességnek a megalkotásánál újítottak egy nagyot idén, ugyanis a sütőtök megszokott ízvilágát most lecserélték a kókusz édeskés, jellegzetes zamatára. Mint Ádámtól megtudtuk, ezzel is a gyermekeknek szeretnének elsősorban kedveskedni, akik valljuk be, nem mindig rajonganak a tökös ízekért, így megalkották számukra a tökéletes halloweeni édességet.

A “Rémszem” a kókuszhab könnyedségével varázsolja el kóstolóját, ötvözve a közepén a csokoládés piskóta lágyságával. El kell mondanunk, már az első falat kóstolása után kijelenthetjük, ez a különleges desszert nem csak a gyerekek kedvence lesz, bármelyik édesszájú felnőttet is könnyen bűnbe csábít. Egy biztos, mi nem tudtunk neki ellenállni!

Nézd meg videónkat is, melyben Novák Ádám mestercukrász mesél a halloweeni finomságokról:

Ha te sem szeretnél lemaradni a limitált szériás halloweeni különlegességekről, kóstold meg a Rémszemet és a szellemes nyalókákat a REÖK Kézműves Cukrászdában és a Delimo Cukrászdában!

REÖK Kézműves Cukrászdát a Magyar Ede tér 2,

míg a Delimo Cukrászdát a Londoni körút 3 szám alatt, az Árkádban találod.

Operatőr: Galyas Richárd

Fotók: REÖK Kézműves Cukrászda FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb