Közélet

Javítják a közműaknákat az Izabella hídon, forgalomkorlátozásra és lezárásokra is számíthatunk

Több Olvasónk is érdeklődött azután, milyen munkálatok zajlanak a szegedi Izabella hídon, ahol már a múlt hét óta forgalomkorlátozással járó munkálatok nehezítik a közlekedést. Mint kérdésünkre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megírta, javítják a közműaknákat az Izabella hídon.

Tájékoztatásuk szerint a szegedi Izabella híd fel- és lehajtó ágain több aknafedlap elöregedett. A közműaknák javítását a közműszolgáltatók elvégzik, azonban amennyiben ismeretlen a tulajdonos, a Magyar Közút saját hatáskörben intézi, majd egyúttal a járdát is újraaszfaltozza.

Mint arra felhívták a figyelmet, a munkálatok forgalomkorlátozással is járnak, a Szegedre bevezető részen a járdát, valamint csak a nappali időszakra a szélső sávot is lezárták a szakemberek. 

NOVEMBER KÖZEPÉRE KÉSZÜLHETNEK EL

A munkálatok befejezése függ a tulajdonossal rendelkező közműaknák szolgáltatóinak helyreállítási ütemezésétől, de várhatóan november közepére minden munka elkészül. Hozzátették, amennyiben rendelkezésre áll a szükséges forrás, a túloldalon is tervezik a javításokat elvégezni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb