KikapcsVideo365

Exkluzív ebéd nyitás előtt a Napfény Műteremben: Szilágyi Annamáriával és Gömöri Krisztiánnal hétvégén Te is találkozhatsz!

Szeged365 Family, most egy olyan különlegességgel készültünk, ami nem csak a gasztronómia, hanem a kultúra szerelmeseinek is szól! Nyitás előtt besurrantunk a Napfény Műterem konyhájába, ahol Szilágyi Annamáriával és Gömöri Krisztiánnal ebédeltünk, és megtudtuk, miért közönségkedvenc a hétvégi kabaréest! 

A Hétvégi Kabaréest Főszereplőivel Ebédeltünk

Egy dolgot elárulhatunk: a mai ebéd nem csak egy étkezés volt, hanem egy kulturális élmény. A Napfény Műterem konyhája olyan ízorgia volt, hogy még a két művész is megállapította: ez az a hely, ahol az ízek és a művészet találkoznak. A beszélgetés során kiderült, hogy a hétvégi kabaréest nem csak egy előadás lesz, hanem egy olyan esemény, ahol a humor, a művészet és az ízek egyesülnek. 

A legutóbbi előadáson mi is ott ültünk az első sorban, és nem csak az előadás ragadt magával: a művészek maximálisan bevonták a közönséget a jelenetek közben, így egy különleges vidám estet élvezhettünk, amire most is mosolyogva gondolunk vissza. Érdemes foglalni most hétvégére is asztalt. 

Az ételekről sokszor beszéltünk már, meg is mutattuk a napfény Műterem dupla konyháját is. Aki már volt a Napfény Műterem Exkluzív Rendezvénytermébe pontosan tudja, hogy fenségesek az ételek, és magával ragadóak a kulturális élmények. 

A Program, Amit Nem Szabad Kihagyni

  • Érkezés: 18:30-tól
  • Előadás: 19:00-tól
  • Előadás után vacsora: 20:00-tól

Az előadás és a vacsora között lehetőség lesz még egy kis beszélgetésre, ahol a műsor szereplőivel is találkozhattok! Jegyek korlátozott számban, elővételben 12.900,- forintért kaphatók. Érdeklődni a +36 30 952 6500 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen lehet.

Részletek: https://www.facebook.com/events/298044709668708

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb