Közélet

Fizetőssé teszik az elektromosautó-töltőket a Penny parkolóiban is

Augusztusban írtuk meg, hogy a LIDL fizetőssé teszi az elektromosautó-töltőket a parkolókban, most azonban nagyon úgy fest, hogy a Penny is ugyanígy döntött. Mint kiderült, egységes árszabás mellett 179 forint lesz kilowattóránként az elektromos autók töltése a Penny parkolóiban.

A kiskereskedelmi lánc azt is közölte, hogy az eddig csak nyitvatartási időben üzemelő töltőpontokat november 1-jétől éjjel-nappal elérhetővé teszik – írja a vg.hu.

UTOLSÓKÉNT TETTE FIZETŐSSÉ A TÖLTÉST A PENNY

A lap szerint a hazai diszkontláncok közül a Penny utolsóként tette fizetőssé a töltést az egyes áruházai parkolójában található e-töltőpontoknál. A pontonként elérhető, 22 kilowattos töltési teljesítménnyel rendelkező AC töltés díjszabása egységesen 179 lesz kilowattóránként. A fizetős töltést az eddig is használt Polyfazer mobil applikációban vagy a Polyfazer honlapján, a bankkártya regisztrációját követően lehet elindítani. A Penny parkolóiban található e-töltőket a V4 Plus Kft. üzemelteti, bármilyen – az üzemeltetéssel kapcsolatos – további kérdésben a partnercég munkatársai illetékesek – emelték ki.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb