Kikapcs

A Napfény Műterem programsorozata, beszippantotta a szegedieket! Már most Sold Out a Kabaréest!

A belváros szívében található ékszerdoboz eddig a konyhájával csábította el a szegedieket, de most bevetette újabb báját is. Hihetetlen programsorozattal varázsolja el a novembert a Napfény Műterem és a jegyek egyre csak fogynak. 

Borovics Tamás, Szilágyi Annamária és Gömöri Krisztián fergeteges Kabaréestjére olyan gyorsan elfogytak a jegyek, hogy a művészek a november végét újra töltik: egy 2.0 előadással teljesen új forgatókönyvvel várnak mindenkit. A jól sikerült október után a november szárnyra kel! Mi Szeged365 stáb tagok részesei lehettünk az elmúlt hónapok kiemelkedő műsorainak is, mint például az óriás sikert aratott Válótársasnak, Pokorny Liával és Elek Ferenccel.  

Az exkluzív kisteremben tartott Faludy-estnek, ahol a versekből és regényrészletekből tudhattuk meg Faludy György munkásságát, Borovics Tamás előadásában. Meghallgattuk a fantasztikus Docpiano Band-ot és egy kellemes vacsora mellett gyönyörködhettünk a világzene sokszínűségében. Most készülünk a novemberi bemutatókra. Ott leszünk a teltházas prózai és zenés időutazáson, ahol felcsendülnek olyan dalok is, mint a “Holdvilágos éjszakán”, vagy a “Kalapom”. Ezenkívül rengeteg humor és jókedv kerül az asztalunkra a vacsora mellé.

A november szenzációja lesz Szilágyi Annamária önálló estje is, ahol egy olyan művet mutat be, ami sokunknak tanulságos lehet, miután kirepültek a gyerekek. Illetve Borovics Tamás fantasztikus borkóstolója is itt lesz a Napfényben. Novemberi programként felcsendülnek az örökzöld dallamok Sipos-Körmendi est keretein belül és bizony a Kossuth díjas művész Lukács Sándor is elhozza emlékeit, szerelmeit, találkozásait. 

Tartalmas novembernek is hívhatjuk, de ez önmagában kevés lenne, hisz a vacsoraasztal különlegességei mámorba ejtik a közönséget, és az eseménysorozatok pedig újabb élményekkel gazdagítják. Kattanj rá a jóízű élményekre te is a Napfényben, és válaszd ki te melyikre mennél el! Mi mindegyiken ott leszünk! 

Bővebb információért kattints az eseményekre, illetve keress bennünket itt a Facebook-on, vagy:
Telefon:+36309526500
E-mail:[email protected]
SZEGED, Széchenyi tér 2.

Legutóbb itt ebédeltünk együtt a művészekkel, ha még nem láttad feltétlenül nézd meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb