Mindenmás

Az unokahúgát akarta hazavinni a 24 éves férfi, amikor frontálisan ütköztek – újabb infók jöttek a 47-esen történt halálos balesetről

Baleset történt kedden 17 óra körül a 47-es főúton, Algyő és Hódmezővásárhely között két személyautó ütközött, amelynek következtében az egyik az árokba repült – írtuk meg a baleset után nem sokkal, majd kiderült, hogy a helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni két ember életét. Egy fiatal férfi és egy 13 éves lány halt meg a balesetben. Ma arra is fény derült, hogy a férfi Békéssámsonon lakott, valószínűleg unokahúgát akarta hazavinni amikor a tragédia bekövetkezett.

A balesetről azt írják, hogy a két fiatal Szeged felé tartott, amikor a férfi váratlanul áttért szürke BMW-jével a szembe sávba, ahol frontálisan ütköztek egy Hódmezővásárhely felé tartó fehér színű kocsival. A baleset akkora volt, hogy a BMW az árokba csapódott, egy fás, füves területen állt. meg.

A TŰZOLTÓK EMELTÉK KI AZ ÁLDOZATOKAT

Az autóban utazó 13 éves lány és a 24 éves férfi a roncsba szorult. Csak a helyszínre kiérkező tűzoltók tudták őket kiszabadítani. Ehhez a kocsi hátsó, és oldalsó ajtajait is le kellett vágniuk. “Kollégáink percek alatt a helyszínre érkeztek, és azonnal megkezdték az árokba borult autónál a mentést. Feszítővágóval szabadították ki, emelték ki a baleset áldozatait a roncs közül” – nyilatkozta a Csongrád-Csanád vármegyei katasztrófavédelem szóvivője.

BÉKÉSSÁMSONI VOLT A FÉRFI

A Bors a tényekre hivatkozva azt írja, hogy a férfi Békéssámsonon lakott, valószínűleg unokahúgát akarta hazavinni, amikor a tragédia bekövetkezett Szegedtől mindössze 16 km-re. Életüket sajnos nem lehetett megmenteni. Az ütközés ugyanis akkora volt, hogy a helyszínre kiérkező mentők által végrehajtott újraélesztése is sikertelennek bizonyult. A 24 éves férfi a Szeged és környéke BMW club tagja volt. A csoport vezetője Fehérvári István 5 perccel a baleset után hajtott el mellettük az úton. 

CSUPASZÍV EMBER VOLT VIKTOR

“A szívem szakad meg, hogy kétszer is elmentem mellettük. Még mondtam is az asszonynak, hogy remélem nincsen neki semmi bajuk” – mesélte a férfi, akit teljesen összetört barátja elvesztése, miután Viktort egy csupa szív embernek írta le, akit mindenki szeretett. A balesetben résztvevő másik autó 65 év körüli sofőrje könnyebb bokasérüléssel megúszta az esetet, habár autója totálkáros lett. A rendőrség tovább vizsgálja a kedd esti baleset körülményeit. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb