Sport

Ezüstéremmel nyitott a rövidpályás ob-n a Legszegedibb Sportoló díjas Pádár Niki

Vármegyei csatát hozott a debreceni Szerencsejáték Zrt. XIX. Rövidpályás Úszó Országos Bajnokság első napjának 100 méteres női gyorsúszó száma. A délelőtti előfutamból Pádár Niki a legjobb idővel jutott az esti döntőbe, mögötte a szintén megyei, a Hód Úszó SE színeiben induló Ugrai Panna. A döntőben viszont megfordult a sorrend, így utóbbi megvédte tavalyi bajnoki címét, míg a SZUE versenyzője másodikként végzett – tudtuk meg a Szegedi Úszó Egylettől.

A nyitónapon a szintén SZUE-s Adorján Kende a 13. helyen végzett 100 méter mellen, míg 200 méter vegyesen Paksi Zsombor a 20. lett. A Szerencsejáték Zrt. XIX. Rövidpályás Úszó Országos Bajnoksága még ma is tartanai fog, a SZUE mindhárom versenyzője rajtkőre áll ma:

  • Paksi Zsombor 200 méter pillangón,
  • Adorján Kende 50 méter gyorson,
  • Pádár Nikolett pedig 400 méter gyorson.

Hajrá srácok, hajrá Szeged!

Pádár Nikivel egyébként nem is olyan régen beszélgettünk, már izgatottan várja, ki lesz az idei kategória nyertese, sőt azt is elárulta, ő kinek szurkol:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb