KözéletVideo365

Ingyenes látás ellenőrzés, szaktanácsadás: a Látás Hónapja meghosszabbítva by Prágai Látszerészet

Az éles látás bizony trendi! A Prágai Látszerészet pedig óriásit alakít ismét, hisz nem elég, hogy a Látás Világnapján ingyenes szűrővizsgálatot biztosítottak 96 szegedinek, hanem még a Látás Hónapját is kitolják, hogy minél többen juthassanak ingyenes látás ellenőrzéshez, szaktanácsadáshoz. Az optometrista, látszerész mester, Prágai Andrással beszélgettünk.

AZ ÉLES LÁTÁS MINDENKIÉ – DÍJMENTES TANÁCSADÁSSAL VÁRNAK

Javában zajlik a Látás Hónapja, amely idén nagykorúvá vált, hisz 18 éve minden év októbere egyet jelent a látás fontosságát hangsúlyozó kampánnyal. Idén azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel a Prágai Látszerészet, a Magyar Optikus és Optometrista Szövetséggel karöltve, ezt egészen november 17-ig meghosszabbította. A Látás Hónapja néhány éve megújult, tudtuk meg Andrástól, látás-és szemüveg ellenőrzéssel, szaktanácsadással várják az érdeklődőket. Az évről-évre visszatérő kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az egyik legfontosabb érzékünkre, a látására.

“ÉRDEMES HOZZÁNK ELJÖNNI”

Szemfájdalom, könnyezés, a szemek pirosodása, fejfájás, extrém szemszáradás mind-mind a rosszul megválasztott lencse vagy már elavult dioptriás korrekció tünetei lehetnek. Mindezeken túl, ha te is rosszul alszol, ingerült vagy, rossz a közérzeted, érdemes a szemüveged, kontaktlencséd és a látásod vizsgálatával, ellenőrzésével kezdeni a Prága Látszerészetben, hisz lehet, hogy csak egy tanács vagy egy keret beállítás szükséges ahhoz, hogy javuljon az életminőséged.

A 2024-es év újítása a szem alkalmazkodását könnyítő, “okos lencse”, amely a Prágai Látszerészetben bárki számára elérhető.

Operatőr: Magyar Andor

Prágai LátszerészetBoutique Optique by Prágai

Cím: 6722 Szeged, Bartók tér 5. és Szeged, Bartók tér 11.

Telefonszám: (30) 303 8286

Weboldal: butikoptika.hupragailatszereszet.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb