Szegedi ArcokVideo365

Tiszabusz Sztorik a Szeged365-ön: az M5-ösön, Szeged felé esett le az egyik utasnak, hogy ő igazából Vecsésre akart menni…

30 éve jön-megy, menetel Szeged és a régió piacvezető személyszállítási vállalkozása, a Tiszabusz Plusz, akikkel közösen egy, a buszos életet bemutató blog-szériát indítottunk, amely kéthetente jelentkezik a Szeged365-ön. A Tiszabusz-sztorik következő felvonásában Branovaczki Dániel sofőr mutatkozik be, aki az utóbbi hetek legjópofább buszos sztorijával indította beszélgetésünket.

A Danival készített short vlogunkat a Szeged365

A szóban forgó, egyébként tősgyökeres szegedi cég három évtizede rója az utakat, ami durva, hogy a sokmillió kilométert bármiféle komolyabb baleset nélkül tudták le. Non-stop viszik a Continental és a Kisteleki Kábelgyár dolgozóit, éveken át a Magyar Honvédség katonáit, nemrég a Nemzetközi Informatikai Diákolimpia versenyzőit szállították A-ból B-be, de attól sem riadnak vissza, ha egy haveri társaságot kell elvinniük Fradi (vagy Újpest, ahogy tetszik) meccsre, legénybúcsúra, vagy egy komplett násznépnek kell lagzi-túrát szervezniük. 

Mutatjuk, hol találod Szeged piacvezető buszos cégét:

  • +36 70 448 8888
  • +36 30 841 6003
  • 6728 Szeged, Dorozsmai út 38.
  • Még több infót a cégről és a szolgáltatásokról IDE kattintva találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb