Szegedi Arcok

Tiszabusz-sztorik a Szeged365-tel: “az ablakom alatt járt a 71-es busz, elhatároztam, hogy egyszer egy ilyet fogok vezetni”

30 éve működik baleset, karambol vagy bármilyen egyéb slamasztika nélkül a szegedi Tiszabusz Plusz Kft., akikről az a hír járja, hogy még soha, senkit nem hagytak az út szélén, sőt, a tulajdonos-ügyvezető Sutka Ferenc legalább tíz éve nem feküdt le úgy aludni, hogy kikapcsolja a telefonját. Szeged és a régió piacvezető személyszállítási vállalkozása nap mint nap hordja szorgalmasan olyan óriáscégek kollégáit, mint a Continental-Contitech Szeged, de akkor sem rémültek meg, amikor 90 ország közel 1000 résztvevőjét kellett szállítaniuk egy hétig az IOI 2023 – Nemzetközi Informatikai Diákolimpia idején. A cég 30. születésnapja alkalmából egy különleges reels-videó sorozatot indítunk, ezúttal a buszos szakma emberi oldalára fókuszálva.

Az első “áldozatunk” Deák Dénes kolléga volt, akinél a buszozás iránti szenvedély még gyerekkorában kezdődött, a 2-es és 71-es járatok számolgatásával…

A videót IDE kattintva tudod megnézni, a Szeged365 Facebook oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb