Kikapcs

Borovics Tamás és a dionüszoszi élmény – Borvacsora, ami túlmutat a poháron!

Szeged szívében, ahol a Napfény Műterem falai között a bor és a kultúra találkozik, egy estét kínálunk neked, ami garantáltan felejthetetlen lesz. Készülj fel, mert Borovics Tamás, a tavalyi év Legszegedibb Művésze, nem csak a poharadat tölti meg, hanem a lelkedet is!

A Napfény Műterem borkóstoló estje nem más, mint egy utazás a borok világában, ahol minden korty mögött történet lapul. Gyere és kóstold végig az új borainkat, amiket kifejezetten az estre válogattunk össze. De ne állj meg a boroknál! A borkorcsolyák ízvilága maga a gasztronómiai kaland – mindezt Borovics Tamás egyedi előadása teszi teljessé.

Tamás nem csak színész, hanem egy igazi szívmelengető előadóművész, aki a borról és a mitológiáról mesél neked. Képzeld el, ahogy Dionüszosz, a bor és a mámor istene életre kel a színpadon, és megtudod, hogy mi köze Zeusz combjának a borhoz, vagy éppen, hogy hány literes Süsü sárkány gyomra. Ez az este garantáltan nem csak a borokról szól!

Ha kíváncsi vagy, hogy a bor és a nevetés hogyan emelheti meg a hangulatodat, akkor ez az est neked szól. Mi garantáljuk a kiváló borokat és falatokat, Borovics Tamás pedig a jókedvet. Az esti hangulatodat pedig… nos, azt garantáltan te magad fogod a csillagokig emelni! Jegyeket elővételben és/vagy előrendeléssel, helyszíni átvétellel tudsz vásárolni, mindössze 9.900 forintos áron, ami tartalmazza a borkóstolót, a büfévacsorát és az előadást. Az eseményt a FACEBOOK-on itt tudod megnézni:

https://www.facebook.com/events/172029722645359/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Időpont: 2023. november 16. Kezdés: 18:00 Befejezés: 21:00
Érdeklődni: 
• E-mail: [email protected] 
• Telefon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb