Közélet

Félpályás útlezárással egybekötött demonstrációt szerveznek az ásotthalmi határátkelőhelynél, megelégelték a migránsok és az embercsempészek okozta problémákat

Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője jelentette be, hogy november 11-én, szombaton, 15 órától demonstrációt szerveznek az ásotthalmi határátkelőhely közelében.

“Miután hiába követeljük a parlamentben hónapok óta, hogy a kormány védje meg a Dél-Magyarországon élőket a felfegyverzett bűnbandáktól és a migrációtól, ezért az ásotthalmi határátkelőnél félpályás útlezárással egybekötött demonstrációra hívunk mindenkit. Találkozzunk 2023. november 11-én (szombaton) 15 órakor az ásotthalmi határátkelőhöz vezető úton – áll a bejegyzésben a Szabad Magyar Szó szerint, melyben a követeléseiket is megfogalmazták.

A követeléseik a következők:

  • A Honvédséget azonnal vezényeljék a határra!
  • Módosítsák a jogszabályokat, kezeljék bűnözőkként a hazánkba betörő illegális migránsokat, mert a határsértés bűncselekmény!
  • Elítélésük és az okozott kár megtérítése után azonnal toloncolják ki őket!
  • Határőrséget!
  • A határ vonalán ne engedjenek át senkit!
  • Ne engedjék el az embercsempészeket!
  • Takarítsák el az autóroncsokat!

Ásotthalmon és a környékén komoly problémákat okoztak az elmúlt időszakban a migránsok és az embercsempészek. Nem is olyan régen egy halálos baleset volt…

…egy csempészautó is kiégett…

…a hátrahagyott roncsautókból pedig akad bőven:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb