MindenmásVideo365

SZEGEDI GASZTRONÓMIAI DIADAL: Muráti Balázs kezében a Prémium Menü Díj!

Muráti Balázs, a Bistorant Étterem ügyvezetője büszkén vehette át a DiningCity Étterem Hét prémium kategóriájának első helyezését igazoló díjat. Kukkantsd meg az átadó pillanatot a Szeged365 exkluzív videójában!

Muráti Balázs, a városunk gasztronómiai büszkeségének, a Bistorant Étteremnek az ügyvezetője vette át a DiningCity Étterem Hét verseny prémium kategóriájában az első helyezést jelentő elismerést. A díjátadó ünnepségen a Szeged365 csapata is jelen volt, hogy rögzítse ezt a büszke pillanatot. A DiningCity vezetője személyesen adta át a díjat Muráti Balázsnak, aki a Szeged365 kamerái előtt elmondta, hogy ez a győzelem nem csak az ő, hanem az egész csapat és Szeged városának is a sikerét jelenti. Mindenkinek megköszönte a díjat, hiszen sok éven keresztül a harmadik és a második díjat sikerült megszerezni, de most végre az országos prémium menü első helyét tudták elhozni.

A menüt mi is megkóstolhattuk, ha még nem olvastad a cikket és nem láttad a videót itt megnézheted: 


Ne feledjétek, látogassatok el a Bistorant Étterembe, hogy ti is részesei lehessetek ennek a különleges gasztronómiai élménynek. További információkért kövessétek a Szeged365.hu-t és nézzétek meg a díjátadó ünnepség pillanatait bemutató videónkat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb