Szegedi Arcok

Valami készül a Kárász utcán: elkezdték felszerelni a karácsonyi fényeket

Októberben kezdték el leszerelni a napvitorlákat Szegeden, a Kárász utcáról. Már akkor beszámoltunk arról, hogy a vitorlákat tartó drót szerkezet fennmarad, ám nem marad kihasználatlan, hiszen új funkciója lesz a téli hónapokban.

Az állítás beigazolódott, hiszen hétfőn délelőtt megjelent Szeged főutcáján az emelőkosaras gépezet, és elkezdték felszerelni a drótokra a fényfüzéreket. A Kárász utcát behálózó szerkezetnek tehát az idén megújuló karácsonyi díszkivilágításban lesz szerepe, mi pedig izgatottan várjuk, milyen látványt varázsol majd az ünnepekre.

DECEMBER ELEJÉN INDUL A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK, AKKOR GYÚLNAK FEL A FÉNYEK IS

Az idei évben december 3-ára esik advent első vasárnapja, december elsején pedig indul a Szegedi Karácsonyi Hetek. Ekkor láthatjuk majd először az új fényeket is Szegeden. Rudi, a kedvenc gímszarvasunk helye már elkészült, pakolják fel a fényeket, sőt, az óriáskerék is már áll a Dóm téren.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb