Szegedi Arcok

Önzetlenségből ötös: egy hölgy nyújtott segítő kezet a polgárőröknek, egy infravörös éjjellátó távcsövet adományozott az egyesületnek

Hatalmas támogatást kapott a Subasa, Sziksóstó, Öreghegy Polgárőr Egyesület mégpedig egy magánszemélytől, Simon Jójárt Katalintól, aki segítséget nyújtott egy, a munkához nélkülözhetetlen éjjellátó készülék biztosításához az egyesületnek – tudtuk meg Virágh Lászlótól, az egyesület elnökétől.

Mint írta, az eszköz igazán hasznos lesz a munka során, hiszen ez egy infravörös éjjellátó távcső, amellyel teljes sötétségben is 800 méterig el lehet látni. Az elnök szerint nagy segítség lesz ez a polgárőröknek, hiszen akár eltűnt személyek kutatásában, termény dézsmálás megakadályozásában és esetlegesen az éjjel közlekedő migránsok időbeni észlelésében is tudják majd használni a készüléket. Minden elismerésünk a hölgynek, igazán nemes ügy mellett állt ki ezzel!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb