Szegedi Arcok

Kiemelkedő munkájáért miniszteri elismerő oklevelet vehetett át a Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium egykori igazgatóhelyettese

Ismét bebizonyosodott, hogy Szegeden milyen kitűnő szakemberek vannak. Kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium Elismerő Oklevelét vehette át Horváth Klára, a Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium egykori igazgatóhelyettese, október 26-án, számolt be az intézmény az örömteli hírről közösségi oldalán.

A szakképzésben dolgozók munkájának elismeréseként Hankó Balázs innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkár és Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár 25 szakember részére Miniszter Elismerő Oklevelet adott át, díjazva ezzel a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájukat. Az elismerésben részesülők között szakoktató, közismereti tantárgyat oktató, vezető, valamint egy munkacsoport is volt.

A Miniszter Elismerő Oklevele adományozható annak a természetes személynek, munkacsoportnak, közösségnek, aki vagy amely a minisztériumban vagy a miniszter ágazati irányítása, felügyelete alá tartozó intézményben, szervnél, gazdasági társaságnál, illetve a miniszter felügyelete alá tartozó ágazatok területén tevékenykedő szervezetnél a szakmai munkáját huzamos ideig színvonalasan végzi, vagy a szerv eredményes működése szempontjából fontos szakmai feladat végrehajtásában szerez érdemeket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szakmatszerzek.hu/Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium FB

Fotók: Szegedi SZC Gábor Dénes Technikum és Szakgimnázium FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb