Mindenmás

Napi szürreál: kukacos csokit videóztak le az egyik hazai Tescóban, most az egész országban, így Szegeden is vizsgálatot tartanak

Kukacok mászkáltak az egyik tatabányai hipermarketben árult Lindt csokoládé dobozain. Ezt valaki levideózta, és kedden megosztotta a Facebookon, a felvételt pedig azóta már több mint 330 ezer alkalommal játszották le. Mint kiderült, a termékeket ezután megsemmisítették, az érintett üzletben pedig fertőtlenítő takarítást végeztek, de országos ellenőrzést is tartanak.

A helyi lap megkeresésére a Tesco közölte, hogy a videóban látható termékeket azonnali hatállyal eltüntették az eladótérből, majd meg is semmisítették azokat. Az áruházban ezután fertőtlenítő takarítást végzett a személyzet.

AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN VIZSGÁLATOT TARTANAK

A videón látható termék beszállítójával közösen nemcsak a tatabányai, hanem az ország összes üzletében, így Szegeden is együttes vizsgálatot tart a Tesco, annak érdekében, hogy máshol se fordulhasson elő hasonló eset. Ezenkívül a Tesco szerződött kártevőirtó partnerükkel szerdán átvizsgálta a teljes érintett üzletet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb