Mindenmás

Megsebesítette magát egy vásárhelyi férfi, majd azt hazudta a rendőröknek, hogy kerékpározás közben elütötték

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ellen, aki hamisan azzal vádolt egy járművezetőt, hogy elütötte őt – tudtuk meg a rendőrségtől csütörtökön.

Mint kiemelték, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. július 24-én tett bejelentést a rendőrségen, hogy Hódmezővásárhelyen kerékpározás közben elütötték, és a baleset miatt megsérült, nem tudott dolgozni menni. Sőt, az álsértett a megtévesztett gépjárművezetőtől kártalanítást is várt a kieső munkabére miatt is.

MAGÁNAK OKOZTA A SÉRÜLÉSEKET

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a magát baleset áldozatának beállító, 35 éves helybéli férfi a sérülést önmagának okozta egy út szélén talált eszközzel, miközben a megvádolt sofőr kitolatott az udvarából. A hamis vád vétsége miatt indult eljárást a rendőrök befejezték, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb