Szegedi ArcokVideo365

Fényt hoz otthonainkba, de kívül tartja a kíváncsi szemeket: trendi lett a szalagfüggöny, a legújabb darabokat meglestük a szegedi Context óriási kínálatában

A szalagfüggöny az egyik legpraktikusabb belső árnyékoló, hiszen egy jól elhelyezett függöny átengedi a fényt, de kívül tartja a kíváncsi tekinteteket. Egy mutatós darab pedig méltán lehet akár irodánk, vagy otthonunk ékköve is, mert igen, a szalagfüggöny most igazán trendi, színekben és stílusban is teljesen egyénre szabható. A szegedi Context Lakástextil Home-ban több mint 500 féle szalagfüggöny vár arra, hogy megtaláld a te ízlésedhez leginkább illő darabot. Gazdag kínálatukba mi is örömmel vetettük bele magunkat, s a számunkra tökéletes lakáskiegészítő felkutatásában Kotogány Márti Lucia, a Context Szeged értékesítője volt a segítségünkre. 

Itt az ősz, a hideg idő beálltával mi is szívesebben kuckózunk be otthonunkba, s ilyenkor kibújik belőlünk az igazi lakberendező, s rögtön azon törjük a fejünket, hogyan lehetne egyszerű, de annál nagyszerűbb fortélyokkal feldobni lakásunkat. Mint Kotogány Márti Luciától megtudtuk, ehhez tökéletes például egy új függöny választása, ami amellett, hogy szinte felöltözteti szobáinkat, a megfelelő darab beszerzésével remekül tükrözheti egyedi ízlésvilágunkat is.

MODERNEBB, MUTATÓSABB MEGJELENÉST KAPTAK

A Context Szeged bátran kijelenthetjük, hogy Szegeden a függöny kínálatukat tekintve a legerősebb, így nem volt kérdés, hogy nekünk is hozzájuk vezetett utunk. Noha a köztudatban a szalagfüggönyök a függönyök mostohatestvéreként vannak aposztrofálva, hiszen mindenkinek először egy régi, egyszerű darab jut róluk az eszébe, de erre a hiedelemre alaposan rácáfolnak a Contextnél. Mint Márti elárulta, a hagyományos design-t kicsit újragondolták a tervezők, s a szalagfüggönyök egy modernebb, mutatósabb megjelenést kaptak. „Most újragondolták az anyag minőségeket és mintákat, és már nemcsak az a tipikus orvosi rendelőben látható darabok érhetőek el, hanem olyan trendi kivitelezésűek is, amelyek bármelyik modern otthonba beilleszthetők” – tudtuk meg Mártitól.  

A MAI TRENDEKET LEGINKÁBB MOST A SPAGETTI JELLEGŰ SZALAGFÜGGÖNY TÜKRÖZI

De mi is lehet az előnye a szalagfüggönyöknek egy klasszikus darabbal szemben. Nos, elsősorban fontos megjegyezni, hogy ezek a lakástextíliák könnyebben kezelhetőek, könnyebb a tisztítása hagyományos függöny társaikhoz képest. „A legújabb és a számunkra a legkülönlegesebb, ami a mai trendeket tükrözi, az a spagetti jellegű szalagfüggöny. Itt a lamellák forgathatók és több színből is lehet választani” – mondta el az értékesítő, majd hozzátette, ezeket a darabokat ki szokták vinni helyszínre, ahol a vásárló igénye szerint, a saját otthonához megfelelő színvilágot, stílust választanak. A terepszemle során lemérik pontosan az ablakokat, s a legjobb, hogy ez a szolgáltatás a Contextnél teljesen ingyenes. Ezt követően pedig legyártják méretre nekünk a kiválasztott szalagfüggönyt. „Az elejétől a végéig kivitelezzük” – magyarázta számunkra Márti, hogyan működik a folyamat.

S mint láthattuk is az üzletben, elképesztő mennyiségű színárnyalatból szemezgethetünk, több mint 500 féle szalagfüggöny vár arra, hogy megtaláld a te ízlésedhez leginkább illő darabot, lesd is meg őket videónk segítségével!

Ha pedig szeretnéd a legújabb trendek szerint egy mutatós spagetti szalagfüggönnyel feldobni otthonodat, vagy éppen irodádat, ne habozz, látogass el a Context Szeged üzletébe Szegeden, a Teréz utca 3 szám alá, ahol Márti és a Context csapata örömmel segít neked megtalálni a hozzád illő stílust.

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb