Mindenmás

Szegedi építők, ezt nézzétek! A MERKBAU meghosszabbította az őszi nagytakarítást – Csak a készlet erejéig!

Ti kértétek: a MERKBAU meghosszabbította az őszi nagytakarítást a szegedi építőcenterében, fürdőszobaszalonjában! A készlet erejéig még mindig élvezhetitek az őszi akciókat, és megkaphatjátok az építőanyagokat, nyílászárókat, térköveket, burkolatokat és szanitereket kedvezményes áron. Ez az arany lehetőség nem csak a pénztárcátokat kíméli, hanem a kreativitásotokat is szárnyalni engedi.

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS A KÖRNYÉKRE

A nagytakarítás keretében nem csak az árakon spórolhattok, hanem a szállításon is. 100 m² feletti térkő, kültéri burkolat vagy tetőcserép vásárlása esetén a szegedi építőcenter 30 km-es vonzáskörzetében a házhoz szállítás díjmentes. Közben azt is megkérdeztük a MERKBAU szegedi kollégáitól, hogy milyen további extra kedvezmény, vagy szolgáltatással tudnak bennünket elbűvölni. Erre gyorsan megkaptuk a választ: a tető a ház koronája, és most a Terrán Zenit beton tetőcserép készletkisöprő áron elérhető. Ráadásul minden 70 m² tetőcserép rendelés mellé egy tekercs tetőfóliát is adnak ajándékba, hogy a minőség a tető alatt is folytatódjon.

KÉSZLET-KISÖPRŐ ÁRAK MINDENRE

A MERKBAU nem csak az építőanyagok terén kínál rendkívüli lehetőségeket. A nyílászárók, a burkolatok és a szaniterek terén is olyan árak várnak, amelyekkel most valóban megvalósíthatod azt, amiről eddig csak álmodoztál. Legyen szó modern design-ról vagy klasszikus eleganciáról, a MERKBAU készletén mindenki megtalálja a tökéletes darabokat otthona számára.

SZÍNES VÁLASZTÉK NEMESVAKOLATOKBÓL

Most színeznéd házadat? Ragyogj a színekkel színfelár nélkül! A nemesvakolatok széles palettájából választhatsz, hogy otthonod még egyedibb és személyesebb legyen. Mi is kikukucskáltunk a MERKBAU ÁRUHÁZÁBA és imádjuk, hogy ennyi akcióval várnak. Az akció meghosszabbítása nem örökké tart, csak a készlet erejéig érvényes. Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget, hogy otthonotokat még szebbé, még otthonosabbá tegyétek. További részletekért és az akció pontos feltételeiért keresd fel a MERKBAU hivatalos oldalát

Na irány a MERKBAU SZEGED építőanyagkereskedése és fürdőszobaszalonja:  Szeged, Wimmer Fülöp utca 6, 6728
Telefonszám: 0662/555-014
Nyitvatartás: hétfőtől – péntekig 7:30-tól 16:00 óráig, szombaton 7:30-tól 12:00 óráig. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb