GasztroVideo365

Amikor a tudomány és az ízek találkoznak: elképesztően finom, és egészséges menü Szegeden tudományosan alátámasztva az ESSENTIALE-ban!

A Szeged365 Family hölgy tagjait ez biztosan érdekelni fogja: ha egyedülállóan finom és egyszerre egészségtudatos élményre vágytok, az Essentiale e heti menüje pont nektek szól. Dr. Bugris Valéria, a Fontanus Központ kutatója által összeállított menü nemcsak ízletes, hanem tudományosan megalapozott egészségügyi előnyöket is kínál.

Az Essentiale étterem újra meghódítja a gasztronómiai világot, ezúttal egy olyan heti menüvel, ami nemcsak az ízlelőbimbókat, hanem a táplálkozástudományi elvárásokat is kielégíti. A Szeged365 csapata korábban már bemutatta Dr. Bugris Valéria, a Fontanus Központ neves táplálkozástudományi kutatójának munkáját, aki az Essentiale menüjét készítette el (Oxfordból Egyenesen az Essentiale Étlapjára). Most a Szeged365 csapata visszatért, hogy személyes tapasztalataikkal osztozzanak veletek ezen az egyedülálló gasztronómiai élményen.

Amikor először kóstoltuk meg az Essentiale heti menüjét, lenyűgözött minket, hogy mennyire finomak és mégis könnyedek ezek az ételek. Nincs puffadás, nincs nehezítő érzés – csak tiszta energia és élvezet minden falatban. Az Essentiale nemcsak a finom ízeket helyezi előtérbe, hanem a tudatos és egészséges étkezést is. Ez a fajta odafigyelés az ételminőségre és a táplálkozás tudományos alapjaira valóban ritkaságszámba megy, és pont ezért térünk vissza mindig, amikor csak tehetjük.

ITT A HETI AJÁNLAT:

Levesek
:

  1. Színes Sült Paradicsom Krémleves: Ez a gazdagon ízesített leves sült paradicsomból, tejszínből, tejből, és friss zöldségekből készül, hogy felmelegítse és táplálja testeteket és lelketeket egyaránt.
  2. Egyszerű Ramen Leves Csirkehússal: Egy könnyed, mégis tápláló fogás, ami friss hozzávalókkal és gyógynövényekkel van megbolondítva, tökéletes választás az őszi estékre.

Főételek:

  1. Sütőtökös Pásztorpite: Egy klasszikus, újragondolva – sütőtökkel és darált marhahússal készítve, hogy minden falatban érezd az otthon melegét és a természetes ízek gazdagságát.
  2. Házi Tagliatelle Spenóttal és Lazaccal: Friss, kézzel készített tészta, ízletes lazac, és a spenót tápanyagai egyesülnek ebben az elegáns és könnyű fogásban.
  3. Roston Csirke Avokádós Salátával és Basmati Rizzsel: Egy kiegyensúlyozott, tápláló étel, ami tökéletes egyensúlyt teremt az ízek és az egészség között.

Minden fogás az Essentiale menüjén az egészség és az ízletes étkezés tökéletes harmóniáját képviseli. Dr. Bugris Valéria szakértelme és a természetes alapanyagok ötvözetével megteremtett receptek garantálják, hogy nemcsak finomat, hanem tudatosan is étkezhetitek. Büszkék vagyunk, hogy ez is Szegeden valósult meg, és mi szegediek ki is használhatjuk az egészségünk érdekében. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb