Mindenmás

High Life? 400 lóerős Porsche-vel és 20 milliós Mercivel csempészték a migránsokat Szeged mellett

Kijött egy friss rendelet, csütörtöktől elkezdik a migráns-csempész autók elszállítását Szeged környékéről – írtuk meg szerda késő este, a Magyar Közlönyben kiadottak alapján pedig mától már el indul is a 28 Csongrád-Csanád és Bács-Kiskun vármegyei települést érintő elszállítósdi. A rendelet részleteit EBBEN a cikkünkben találod, a mostani írásunkban pedig a legextrémebb csempész-járgányok között szemezgetünk, amelyek jelen pillanatban is a Homokhátságon várnak a sorsukra.

Többmilliós nézettséggel pörög a Homokháti Mad Max nevű csatorna, akik a szokásos VW Transporter – Citroen Jumper – Fiat Multipla csempészautók mellett két egészen más kategóriából érkező járgányt is kiszúrtak:

  • az egyik egy erdő szélén, szétlopkodva árválkodó 4800 köbcentis, közel 400 lóerős V8-assal szerelt PORSCHE Cayenne S (a 2006-2010 közötti generációból),
  • a másik pedig egy előző generációs, 4-5 éves MERCEDES Vito, amelynek értéke – a teljes leamortizálása előtt – a videó készítője szerint 20 millió forint környékén mozoghatott.

Íme a két prémiumverda, TikTok videón:

https://www.tiktok.com/@homokhatimadmax/video/7294163819738238240?fbclid=IwAR0AzN-hjVtJUUykqTbEPsViUALkaGH-TMMMViLs5fkA4MG612EiCdt3WXU

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb