Mindenmás

Napi pakk: 14 fok, gyönyörű napsütés és éjszakai permetezés a Belvárosban és Tarjánban

Rohamléptekkel közeledik a hétvége, már be is futott a kispéntek Szegedre! Ma is velünk marad a napos, gyönyörű időjárás, csapadékra sem kell számítani városunkban. Mindezek mellett ma van a Füstmentes nap hazánkban és Tunyogi Orsi szülinapja. Meghoztuk a reggel legfontosabb infóit, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Albert, Lipót, Albertina, Dezső, Hajnácska, Ladomér, Leopold, Richárd, Vladimír és Vladiszláv nevű Szeged365 olvasónak! Néhány érdekesség:

  • ma van a Füstmentes nap – a dohányzásról való leszokás napja,
  • 105 éve annak, hogy Magyarország független és önálló népköztársaság lett,
  • 48 éve pedig megszületett Tunyogi Orsi énekesnő, akinek egyik leghíresebb alkotása a Ha lemegy a nap.

NAPOS, NYUGODT IDŐNK LESZ SZEGEDEN

Csütörtökön alapvetően napos idő várható, az időnként megnövekvő felhőzetből nem kell számítani csapadékra Szegeden. Napközben még a nyugatias szél élénk lehet. Hajnalban 5, délután pedig 9 és 15 fok között alakul a hőmérséklet városunkban.

FOLYTATÓDIK AZ ÉJSZAKAI PERMETEZÉS

Városunkban jelenleg a fák őszi lemosó permetezése zajlik. Mint kiderült, az egy héten át zajló éjszakai permetezési munka során kijuttatott permetlé a gépjárműveken és ablaküvegen nyomot hagyhat, de kárt nem okoz, enyhén mosószeres vízzel lemosható, valamint melegvérű élő szervezetekre ártalmatlan. Ma éjjel a Belvárosban és Tarjánban permeteznek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb