Szegedi Arcok

November végén a Republic érkezik városunkba: a Szeged Első Lions Club a jótékonysági eseménnyel a sérült gyermekeket támogatja

A Szeged Első Lions Club – amely az idei Legszegedibb Szegediek közönségszavazásunk Legszegedibb Jótevők kategóriájának egyik jelöltje – mint minden évben az idén is jótékonysági koncertet szervez. November 28-án 19.00 órakor a szegedi Belvárosi Moziba ezúttal a Republic érkezik az esemény keretein belül, s nyújt egy élményekkel teli estét a közönségnek.

Mint szerkesztőségünknek küldött közleményükben írták, az est bevételét és jótékonysági alapját a szegedi sérült gyermekeket nevelő intézményeknek ajánlják fel.

Minden segíteni szándékozó karitatív gondolkodású személyt szeretettel várnak a rendezvényen. Mint kiemelték, a résztvevők a koncert élményen túl a legfelemelőbb, hogy segíthetnek a valóban rászorultaknak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb