Kikapcs

Öveket becsatolni: ha már téged is elkapott a limbó láz, decemberben újra felcsavarhatod a szőnyeget, Fenyő Miklós grandiózus koncerttel tér vissza Szegedre

Miután óriásit pörögtünk tavaly decemberben Fenyő Miki grandiózus szegedi koncertjén, van egy jó hírünk minden “Jampinak és Jampipinek”: a rock and roll koronázatlan királya idén is visszatér városunkba, ahová elhozzák Szeged legnagyobb házibuliját. December 9-én, szombaton, 20.30 órai kezdettel újra felcsendül a Városi Sportcsarnokban a Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol, és Csókkirály és a táncoslábúak újra járhatják a Casino Twistet. Bennünket már olyannyira elkapott a limbó láz, hogy mikrofonvégre kaptuk Erdős Lászlót, a turné producerét és menedzserét, a Fenyő Miklós életrajzi könyv, a 75 Magyar Népmese című mű szerzőjét, hogy meséljen nekünk, mire is számíthatunk a nagyszabású koncertshow-n, mely az előadóművész 55 évét dolgozza fel egy grandiózus Életmű koncert keretében.

December 9-én utolsó állomásához érkezik a Made in Fenyő – 55 év rock and roll címet viselő koncertturné. A szerte az országban nagy sikert aratott óriási bulit pedig pont Szegeden búcsúztatják, így mi is részesei lehetünk a fantasztikus élménynek, ahogy felcsendülnek a legendás örökzöld slágerek a Városi Sportcsarnok színpadán.

A TELJES ÉLETMŰBŐL HALLHATÓAK LESZNEK DALOK

Mint Erdős Lászlótól megtudtuk, sok mindenben más lesz az idei koncert a tavalyihoz képest, ennek ellenére természetesen felcsendülnek azok az örökzöld slágerek is, melyek visszanyúlnak akár 30-40 évre, melyek nélkül elképzelhetetlen egy Fenyő koncert. Így biztosak lehetünk benne, hogy a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Csókkirály nem fog hiányozni a repertoárból. “Annyiban viszont tényleg más lesz, hogy a tavalyi egy születésnapi turnénak volt a része, a 75-ös turnénak, az idei pedig Fenyő Miklós teljes életművét fogja át” – tudtuk meg Erdős Lászlótól.

MEGLEPETÉS DALOKKAL IS KÉSZÜLNEK

Fenyő Miklósnak 55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. Ezt az 55 évet öleli fel a mostani koncert, melyen tulajdonképpen az előadóművész pályájának minden szakaszából felcsendülnek majd a dalok. A producer abba is beavatott bennünket, meglepetés dalokkal is készülnek, olyan dallamokat is hallhat majd a közönség, melyek nem sorolhatók a közismert slágerek közé, talán vannak, akik még nem is hallották őket, de ettől függetlenül a hamisíthatatlan Fenyő hangulatot tükrözik.

IGAZI MEGLEPETÉSKÉNT FENYŐ MIKLÓS ZONGORÁN FOG JÁTSZANI

Természetesen az estből nem hiányozhatnak a lenyűgöző látványelemek, a táncosok és az egész koncertnek az a fajta show hangulata, ami a Fenyő koncerteken megszokott. “És persze lesznek benne rögtönzések is, főleg a koncert vége felé, igazi meglepetésként Fenyő Miklós is zongorához ül többek között” – árulta el a producer. Hozzátette, a koncertek végére általában olyan hangulat kerekedik, hogy Fenyő Miklós is kedvet kap ahhoz, hogy a zongorához ülve rögtönözzön akár egy-egy olyan számot is, ami nem is feltétlenül van benne az előre elkészített programtervben. “Fenyő Miklósra különösen igaz, hogy az a fajta szeretet, ami felé sugárzik a közönség részéről és az egész koncert hangulata rettenetesen inspirálóan hat rá”.

NAGY ÖRÖMMEL ÉS VÁRAKOZÁSSAL TEKINTÜNK A DECEMBERI KONCERT ELÉ

Mint kihangsúlyozta, az, hogy a tavalyi fergeteges koncert után visszatérnek városunkba azt is tükrözi, hogy Fenyő Miklós mennyire szereti Szegedet, a hangulatát, a szegedi közönséget. “Az egyik legjobb élményünk volt a tavalyi, szegedi koncert és azt gondolom, hogy egy fantasztikus hangulatú show után tértünk haza. Most pedig nagyon nagy örömmel és várakozással tekintünk a december 9-ei koncert elé” – mondta el Erdős László.

FELKÉSZÜLNI, JÁTÉK INDUL

A “Made in Fenyő – 55 év rock ‘n roll” koncertshow-ra, a jegyek rohamosan fogynak, mi pedig egy őrületes játékra invitálunk titeket! Egy szerencsés nyertest sorsolunk ki, aki páros belépőt nyerhet a fergeteges show-ra, és ez még nem minden: a szerencsés kiválasztott backstage randin is részt vehet Fenyő Mikivel! Részleteket az alábbi Facebook posztunknál találod.

Ha téged is elkapott már a limbó láz, hallgasd meg teljes beszélgetésünket Erdős Lászlóval, melyből még többet megtudhatsz a december 9-ei szegedi Fenyő koncertről:

A felejthetetlennek ígérkező bulira a jegyértékesítés már elindult, a JEGY.hu oldalán már 6800 Ft-tól elérhetőek a beugrók Szeged legnagyobb házibulijára.

MADE IN FENYŐ 

55 ÉV ROCK AND ROLL

FENYŐ MIKLÓS KONCERT – SHOW – 2023

Szeged – Városi Sportcsarnok

2023. december 9.  (szombat), 20.30 óra

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb