SportVideo365

“A sportcipőnkben benne van minden, amire a lelkünknek szüksége van” – Rubint Réka és Katus Attila dolgoztatta meg a szegedieket, őrületeset ment városunk első aerobic fesztiválja

Eszméletlen nagyot ment november 11-én, múlt hét szombaton Szeged első aerobic fesztiválja, ahol Rubint Réka, Katus Attila és további 16 szegedi tréner mozgatta át a sportolni vágyó szegedieket a Global Fitness termeiben. Az egész napos esemény iránt akkora volt az érdeklődés, hogy mi is csak boldogan ámultunk, telt házzal menetelt a legtöbb edzés a nap folyamán. Természetesen a legnagyobb érdeklődés a két közismert fitness guru, Rubint Réka és Katus Attila edzéseit övezte, akiket el is csíptünk két karlendítés között egy kis beszélgetésre.

“MINDENKI EMLEGETNI FOG NAPOKIG”

Magyarország fitness királynője, Rubint Réka még az edzést megelőzően elárulta nekünk, hogy mivel az adott napon ez volt az első edzése, dupla energiával vág neki, hogy a tőle megszokott hangulatban jól átmozgassa a szegedieket. “Biztos vagyok benne, hogy mindenki emlegetni fog két-három napig, mert próbálok egy olyan izomlázat csinálni, egy olyan hangulatot teremteni, ami napokig ki fog tartani” – árulta el akkor Rubint Réka.

A fitness lady teljesítette is ígéretét, s a Global Fitness telt házas termében valóban minden mosoly mögött látszódott az a hihetetlen energia befektetés és kemény munka, amivel a szakavatott tréner megdolgoztatta vendégeit.

“NEM EGY KEZDŐ CSAPATTAL VOLT DOLGOM”

“Mindig azt mondtam, hogy egyetlenegy emberben kell feltétel nélkül megbíznunk és az önmagunk. Amikor Szegeden járok mindig nagyon -nagyon különleges energiák fogadnak. Az itteni csapat szeretete, lelkesedése tényleg páratlan, úgyhogy nagyon -nagyon jól éreztem magam. Kemény edzés volt, de nagyon jó. Lehetett látni, hogy nem először találkozott velem a csapat, azt kell, hogy mondjam, nem egy kezdő csapattal volt dolgom” – mondta el Rubint Réka az edzést követően. Hozzátette, az az energia, az a flow, ami az edzés során felszabadul, napokra, hetekre meghatározza az életünket. “Ezért szoktam azt mondani, hogy a sportcipőnkben benne van minden, amire a lelkünknek szüksége van”

ÉN-IDŐ, KEMÉNY MUNKA, UGYANAKKOR SZÉP, KÖZÖS ÉLMÉNY KELL, HOGY LEGYEN A SPORT

Hasonlóan hatalmas érdeklődés övezte Katus Attila, világbajnok sportaerobic-versenyző edzését is Szeged első aerobic fesztiválján. Egy gombostűt sem lehetett leejteni az edzésén, ahol ugyancsak keményen megdolgoztatott minden résztvevőt. Mint elmondta, nagyon nagy szükség van az ember életében egy kis én-időre, amiből valljuk be, nem nagyon bővelkedünk. Az edzés, a mozgás pont ezt szolgálja. Itt együtt mozog mindenki, de nemcsak a kemény munka a lényeg, hanem az is, hogy együtt jól szórakozzunk, nevessünk és szép élményeket gyűjtsünk.

“Számomra nagyon fontos, hogy megszeressék a sportot az emberek, hogy azt érezzék az edzésem után, hogy ezt gyakrabban szeretném csinálni, hogy az életem részévé kell, hogy tegyem az egészséges életmódot” – fogalmazott Katus Attila, hozzátette örömteli meglepetésként érte, hogy mennyire színvonalas környezetben tarthatta meg az edzését a szegedi Global Fitness termében.

KATUS ATTILA LENYOMOTT MÉG EGY PLUSZ EDZÉST IS A GLOBAL FITNESS TERMÉBEN

Mint kiderült, a világbajnok sportaerobic-versenyző az említett terem aerobic-fesztiváljára korábban érkezett Szegedre, ezért minden habozás nélkül átöltözött és lenyomott egy komplett edzést, a Global-vendégek legnagyobb örömére.

Fotók: Global Fitness Szeged FB

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb