Sport

Gyúrós szombat: Katus Attilát egy szegedi konditeremben spottingolták szombat délelőtt

Szeged a világ közepe, amelynek legékesebb bizonyítéka, hogy hétvégenként nem csak az ország leggazdagabb embere tűnik fel mifelénk, hanem olyan (el)ismert sport-celebritások, mint Katus Attila, akit a Makkosházi körúti Global Fitnessben kaptak lencsevégre kondizás közben.

Valahogy így:

Mint kiderült, a világbajnok sportaerobic-versenyző az említett terem aerobic-fesztiváljára (ahol egyébként délután 4-től Rubint Réka pattan majd színpadra) érkezett edzést tartani, viszont mivel hamarabb ért le Szegedre, átöltözött és lenyomott egy komplett edzést, a Global-vendégek legnagyobb örömére. Az instant “én-idő” után Katus Attila természetesen a csoportos tréningjét is megtartotta, a délelőtt 11-kor indult eseményről több élő videó is felkerült a gym és a sportoló oldalaira, amelyekből jól látszik, hogy a világ- és Európa-bajnok celeb népszerűsége töretlen:

egy gombostűt sem lehetett leejteni az óriási teremben.

A Makkosházi körúti esemény este 8-ig tart, mint írtuk, Rubint Réka délután 4-kor kezd majd.

Egy kis extra a végére: Katus Attila 1991–1992 között a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola testnevelés–angol szakán tanult Szegeden, szóval, egy kicsit ő is szegedi. Egy kicsit mindenki az.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb