Sport

Kettős győzelemmel kezdték a szezont, most vadonatúj kisbuszt kapott a Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület

Vadonatúj szállítóeszközt kapott a Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület, amelyet a napokban át is vettek – számolt be a jó hírről az egyesület közösségi oldalán. A csapat egyébként kettős győzelemmel indított a bajnokságot, így most különösen nagy az öröm.

Pénteken vették át a csapat vadonatúj kisbuszát a Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület játékosai, egy gesztenyebarna Toyota Proace Versot. Mint közösségi oldalukon írják, hatalmas a boldogság emiatt. ,,Tegnap átvettük kerekesszékes kézilabda egyesületünk új szállítóeszközét, egy gyönyörű gesztenyebarna Toyota Proace Versot. Óriási a boldogság! Megint egy komoly mérföldkövet hagytunk magunk mögött. Haladunk lépésről lépésre.” – olvasható az egyesület Facebook-oldalán.

KETTŐS GYŐZELEMMEL KEZDTÉK A SZEZONT

A Szegedi Kerekesszékes Kézilabda Sportegyesület egyébként november elején kettős győzelemmel indította a bajnokságot, akkor csapatukban két újoncot is avattak: a 10 éves Aranyosi Áront, aki ezzel a sportág rövid történetének legfiatalabb pályára lépő játékosa lett, valamint Ében Langanet, aki a maga 19 évével a második legfiatalabb a mezőnyben. A szegediek mindkét mérkőzésükön győzelmet arattak, ráadásul magabiztosan: a Győri Szekerek csapatát 10-5-re, míg a DKSE Miskolc gárdáját 11-5 arányban múlták felül – olvasható a csapat közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb