Mindenmás

Baleset a Bertalan hídon, a hősies buszsofőrnek köszönhetően nem lett nagyobb baj! (fotó)

A ma reggeli mínuszokban a híd lefagyott és balesetveszélyes helyszínné vált. Egy autó megcsúszott a jégen, és egy közelgő busz útjába került.

Az utolsó pillanatban, a buszsofőr hősies cselekedetének köszönhetően, sikerült elkerülni a frontális ütközést, azonban eközben a busz a korlátnak csapódott. A busz ugyan nem esett a Tiszába, de a helyzet nagy riadalmat okozott.

A Szeged365 Family tagja a helyszínen tartózkodott, hogy azonnal tudósíthasson a történtekről, valamint, hogy figyelmeztesse a közösség tagjait a lefagyott utak veszélyeire.

Balesetek elkerülése végett kérjük, hogy mindenki legyen óvatos, és a rendkívüli időjárási körülményekhez igazodva közlekedjen!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes, vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót, és légy a tudósítónk! App Store: https://apple.co/3ZdLaYm Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook, és Instagram oldalakon is! Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb